FruitBeer / Ginger / Malt

Con╚Ťine 12 produse.
Arata 1 - 12 din 12 articole

Filtrare dupa:

 • BERE STRONGBOW FRUCTE DE PADURE
  Disponibil
  BERE STRONGBOW FRUCTE DE PADURE
  Volum: 33 cl.
  2151

  Strongbow Apple Cider Red Berries este o bautura alcoolica u╚Öoar─â si r─âcoritoare, pb╚Ťinut─â din sucul a diverse tipuri de mere, combinate cu fucte de padure zemoase. Gustul cidrului Red Berries te r─âcore╚Öte ├«n orice moment. Aroma merelor si cea a capsunilor se combina perfect, iar gustul rezultat te va surprinde pl─âcut. 

  3,49 lei
 • Bere Strongbow Gold Apple
  Disponibil
  Bere Strongbow Gold Apple
  Volum: 33 cl.
  2152

  Cidrul Strongbow Gold Apple este o b─âutur─â alcoolic─â ob╚Ťinut─â din concentrat de fructe fermentate din diferite tipuri de mere. Cidrul Strongbow este caracterizat ca un cidru uscat r─âcoritor, cu o profunzime ╚Öi un caracter bun. Gustul lui Strongbow Gold Apple este dulce ╚Öi pu╚Ťin acri╚Öor datorit─â sucului de mere si l─âm├óie. Strongbow Cider este cel mai bine...

  3,34 lei
 • CARIBIA GINGER DRINK DZ. 0.33L
  Disponibil
  CARIBIA GINGER BEER
  Volum: 33 cl.
  217

  Caribia Ginger Beer este o bere fructat─â, cu arom─â de ghimbir, originar─â din Danemarca.  Este o bere f─âr─â alcool, recomandat─â tuturor. Poate  a fi consumat─â simpl─â, fiind extrem de r─âcoritoare ┼či pl─âcut─â la gust, dar ┼či pentru prepararea b─âuturilor r─âcoritoare care pot avea ├«n compozi┼úie un mix de arome ┼či texturi. Este recomandat a se consuma rece....

  2,98 lei
 • Bere Bloesem Kriek 0.33L
  Disponibil
  BLOESEM KRIEK
  Volum: 33 cl.
  1924

  Bere Bloesem Kriek 0.33L alc./vol. 4.5% Ingrediente: apa, suc de cirese, hamei, zahar, drojdie, malt din orz. Produs in Belgia. 

  6,98 lei
 • Bere Mort Subite Kriek Lambic
  Disponibil
  MORT SUBITE KRIEK LAMBIC
  Volum: 25 cl.
  1736

  Bere Mort Subite Kriek Lambic Sticla 0.25L alc./vol. 4% Prezenta sedimentelor reprezinta un fenomen natural. Ingrediente: apa, suc de cirese din suc concentrat (19,8%), malt din orz, sirop de fructoza-glucoza, grau, cirese proaspete (1.2%), extract de soc, aroma, drojdie, hamei, extract de hamei. Produs in Belgia.

  8,94 lei
 • BELLE VUE KRIEK 0.25L
  Disponibil
  BELLE VUE KRIEK
  Volum: 25 cl.
  1755

  Bere Belle-Vue extra kriek Sticla 0.25 L, alc./vol. 4.1% 13.5% fructe, din care 9% cirese, zahar, indulcitori. Contine malt din orz si grau. Produs in Belgia.

  8,50 lei
 • Waterloo Strong Kriek ST. 0.75 L
  Momentan indisponibil
  BERE WATERLOO STRONG KRIEK
  Volum: 75 cl.
  1820

  Waterloo Strong Kriek reprezint─â o bere aparte care se ├«ncadreaz─â ├«n categoria de bere de fermenta╚Ťie ├«nalt─â ╚Öi kriek tradi╚Ťional ╚Öi care provine, la origine, din Belgia. Concentra╚Ťia este una destul de ridicat─â, de 8 %, ceea ce face ca aceast─â bere s─â fie recomandat─â consumului seara, de relaxare, ├«n niciun caz ziua. Sticla aceasta are ╚Öi un impact...

  21,24 lei
 • Bere Timmermans Framboise Lambicus
  Momentan indisponibil
  TIMMERMANS FRAMBOISE
  Volum: 33 cl.
  1917

  Bere Timmermans Framboise Lambicus Sticla 0.33L alc./vol. 4%  Bere lambic cu aroma de zmeura Ingrediente: apa, malt din orz, zahar, suc de fructe (zmeura 10%, soc 0,8%), grau, arome, hamei, antioxidant: E300 si E330. Produs in Belgia.

  11,77 lei
 • Bere Timmermans Kriek Lambicus
  Momentan indisponibil
  TIMMERMANS KRIEK LAMBICUS
  Volum: 33 cl.
  1918

  Bere Timmermans Kriek Lambicus Sticla 0.33L alc./vol. 4% Bere lambic cu aroma de cirese. Ingrediente: apa, malt din orz, zahar, suc de fructe (cirese 2,2%, soc 2%), grau, arome, hamei, antioxidant: E300 si E330 Produs in Belgia.

  10,98 lei
 • Bere BELLE-VUE Kriek Classique 0.25L
  Momentan indisponibil
  BELLE VUE KRIEK
  Volum: 25 cl.
  1755

  Bere BELLE-VUE Kriek Classique 0.25L alc./vol. 5.1% Lambic aromatizat cu cirese, minim 4.5% Contine malt din orz, grau, continut de fruct minim 4.5% cirese si 4% alte fructe. Produs in Belgia.

  8,50 lei
 • TIMMERMANS PECHE LAMBICUS ST 0.33 L
  Momentan indisponibil
  BERE TIMMERMANS PECHE LAMBICUS
  Volum: 33 cl.
  2045

  Timmermans Peche Lambicus reprezint─â o bere deosebit─â care se ├«ncadreaz─â ├«n categoria de bere fructat─â ╚Öi care provine, la origine, din Belgia. Aceast─â bere fructat─â are o concentra╚Ťie redus─â, de doar 4%, fapt ce o face potrivit─â pentru consumul pe timpul zilei, fiind o bere de toat─â ziua sau de sear─â, pentru relaxare. Dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele,...

  11,77 lei
 • TIMMERMANS STRAWBERRY ST 0.33L
  Momentan indisponibil
  TIMMERMANS STRAWBERRY
  Volum: 33 cl.
  1919

  Timmermans Strawberry reprezint─â o bere ce se ├«ncadrez─â ├«n categoria de bere fructat─â, dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele. Aceast─â bere provine la origine din Itterbeek, Belgia, o ╚Ťar─â renumit─â pentru sortimentele deosebite ╚Öi foarte calitative pe care le produce. Concentra╚Ťia alcoolului este una chiar mic─â, fiind de 4,0 %, iar berea este comercializat─â ├«ntr-o...

  11,78 lei
Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.