Descopera stilul bauturilor frantuzesti

Bauturi Franta

Descoperă stilul franțuzesc încercând o băutură din această țară, a cărei poveste viticolă se pierde în negura timpului!

Franța este renumită ca fiind țara iubirii, a relaxării, a peisajelor frumoase, a mâncării bune, dar foarte important, a băuturilor spectaculoase, ce reușesc întotdeauna să impresioneze prin măreția lor. De pildă, Vinul reprezintă o parte integrantă a culturii și bucătăriei franceze, această țară bucurându-se de un mare renume și prestigiu, căci este cea mai mare producătoare de vinuri din lume. 

De ce în Franța se consumă și se produce atât de mult vin?

Răspunsul este simplu: este sursa celor mai multor soiuri de struguri, diferite prin natura lor (printre cele mai importante amintim: Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier, Merlot, Sémillon, Muscadelle și multe altele).

Având în vedere acest aspect, Franța ne oferă vinuri extraordinare, renumite pentru gustul, aromele și culoarea lor, printre acestea fiind incluse cele din regiunile Bordeaux, Burgundia, Saint Émilion, Champagne, Provence, Dordogne.

Datorită factorilor calității, Franța a devenit, în decursul anilor, cunoscută în toată lumea pentru producția sa de vin. Cu toate acestea, nu trebuie să se piardă din vedere faptul că Franța produce și alte băuturi, la fel de interesante precum vinul, care au o calitate incredibilă.

În magazinul nostru online, Săptămâna Franceză îți aduce o gamă variată de băuturi franțuzești. Găzduim o serie de băuturi precum vinul, lichiorul, șampania și multe altele, pentru ca tu să te lași învăluit de miresmele franțuzești.

Te sfătuim să comanzi și tu o sticlă pentru a simți savoarea și unicitatea băuturilor franțuzești, dar și pentru ca gustul și aromele acestora să te poarte pe tărâmurile Franței, atât de înfloritoare altădată și cu atât mai fascinante astăzi.

Have A Nice Drink!