Erdinger Urweisse 0.5L Expand

ERDINGER URWEISSE

alc. 4,9 % / vol. 50 cl.


Erdinger

Nou

Erdinger Urweisse este o bere alb─â din gr├óu cu arom─â pl─âcut picant─â, cu gust distinctiv de drojdie, ├«nso╚Ťit de arom─â de gr├óu ├«ncol╚Ťit, cu note de cui╚Öoare ╚Öi banane Rete╚Ťa acestei beri dateaz─â de acum 120 de ani.

Aroma sa distinctiv─â se datoreaz─â mal╚Ťului special, unui tip diferit de hamei ╚Öi drojdiei utilizate ├«n aceast─â re╚Ťet─â.

Berea Erdinger Urweisse con╚Ťine pu╚Ťin mai mult dioxid de carbon dec├ót celelalte beri Erdinger, ceea ce ├«i confer─â un gust de senza╚Ťie.

Gustul moale ini╚Ťial este ├«nso╚Ťit de gr├óu ├«ncol╚Ťit ╚Öi arome de caramel amestecat cu indicii de cui╚Öoare, banana si drojdie. Aceasta este urmat─â de un finisaj persistent de hamei arom─â de soare din maturate vale Hallertau.

Re╚Ťeta dateaz─â din zilele fondatoare ale fabricii de bere ├«n 1886. sticla ╚Öi etichete nostalgic, de asemenea, amintiri treaz de zile de mers - singura sticla de euro ├«n intervalul.

Bere din grau, malt din otz. Ingrediente: apa, malt din grau, hamei, drojdie. Produs si imbuteliat in Germania.

Mai multe detalii

10,83 lei

TVA inclus


1352

Informa╚Ťii

Alcool4.9 %
CategorieBere alba
Litraj50 cl.
Tara de origineGermania


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
ERDINGER URWEISSE

ERDINGER URWEISSE

Accept

Site use cookies