DE KONINCK 5% 0.25L Expand

DE KONINCK 5%

alc. 5% /vol. 25 cl


De Koninck

Nou

De Koninck Anno 1833 este o bere Amber Ale belgian─â de specialitate, despre care ├«nsu╚Öi produc─âtorul spune c─â este cea mai apreciat─â bere ├«n ├«ntreaga lume. Lansat─â cu mai mult de un secol ├«n urm─â ├«n Antwerp, De Koninck Anno 1883 atrage imediat aten╚Ťia. De vin─â este culoarea intens─â a mahonului ╚Öi spuma sa robust─â.

Cu arome complexe, De Koninck Anno 1833 tr─âdeaz─â prezen╚Ťa caramelului ╚Öi a castanelor. Totu╚Öi, produc─âtorul spune ca De Koninck este o bere simpl─â ╚Öi c├ót se poate de natural─â, fabricat─â doar cu ap─â, drojdie, mal╚Ť ╚Öi hamei. Totu╚Öi, complexitatea aromelor ╚Öi intensitatea gustului sunt asigurate de hameiul nobil ceh, atent selec╚Ťionat, din soiul Saaz-Saaz. Se simt u╚Öoare note de fructe, ├«n special de banan─â, precum ╚Öi unele indicii de ierburi montane. Toate acestea coopereaz─â pentru a realiza o bere Amber Ale u╚Öoar─â, dar cu un gust persistent.

Aceast─â bere este destul de amar─â, a╚Öa cum ar trebui s─â fie o adev─ârat─â Amber Ale, dar nu are o am─âr─âciune agresiv─â, ci mai degrab─â s-ar putea spune c─â impresioneaz─â prin gustul bogat ╚Öi textura cremoas─â. ├Än mod tradi╚Ťional, se serve╚Öte ├«n pahare specifice, turn├óndu-se doar dou─â degete de spum─â dens─â, care persist─â p├ón─â la ultima ├«nghi╚Ťitur─â. Iubitorii de bere mai trebuie s─â ╚Ötie despre De Koninck Anno 1833 c─â este o bere bogat─â ├«n fermanta╚Ťie, procedura av├ónd loc la temperaturi ├«ntre 25 ╚Öi 27 ┬░ C.

Mai multe detalii

Momentan indisponibil

7,98 lei

TVA inclus


1760

Informa╚Ťii

Alcool5%
Categorieamber
Litraj25cl
Tara de origineBelgia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
DE KONINCK 5%

DE KONINCK 5%

Accept

Site use cookies