CEL MAI BUN WHISKY DIN LUME

Ultima actualizare in 12 noiembrie, 2019 la 01:08 pm

Timp de citit: 2 minute

Câștigătorii World Whiskeys Awards 2019 au fost anunțați la Whisky Magazine Awards Dinner din Londra, iar câștigătorii te vor surprinde! În fiecare an WWA crește în întreaga lume și a devenit una dintre cele mai mari și mai respectate autorități din industria whisky. Câștigătorii World Whiskeys Awards 2019:

Cel mai bun whisky din secară – Stork Club Whisky

Cel mai bun design de whisky – Tomatin – 30-Year-Old

Cel mai bun whisky din porumb – Ironroot Republic

Cel mai bun Tennessee whisky – Uncle Nearest 1856 – Premium Aged Whiskey

Cel mai aromat whisky – Heritage Distilling Co. – Brown Sugar Bourbon

Cel mai bun whisky din grâu – Bainbridge – Battle Point Two Islands Hokkaido Mizunara Cask

Cel mai bun ametesc canadian (canadian blended) – J.P. Wiser’s – 35 Ani

Cel mai bun whisky din cereale – The Fuji-Gotemba Distillery – Single Grain 25 Years Old Small Batch

Cel mai bun bourbon – Four Roses – 130th Anniversary 2018 Ediție limitată small batch

Cel mai bun blended malt  – Nikka – Taketsuru Pure Malt 25 Ani

Dupa ce The Taketsuru 17 Year Old a fost numit cel mai bun Malt Blended din lume la premiile de anul trecut WWA 2018, în acest an tot Nikka a luat premiul.

Cel mai bun blended whisky – Suntory Hibiki 21 Ani

Suntory Hibiki de 21 de ani a și-a reluat din nou poziția de cel mai bun whisky amestecat din lume, câștigând astfel pentru a șasea oară acest premiu. Hibiki 21 de ani este de departe cel mai premiat whisky amestecat din lume.

Cel mai bun single malt – Teeling Whiskey 24-Year-Old Vintage Reserve 08/2016

Pentru prima dată în istoria premiilor World Whiskeys, premiul pentru cel mai bun single malt a fost acordat unui whisky produs în Irlanda. Lansată de una dintre cele mai cunoscute companii irlandeze de whisky independente, Teeling de 24 de ani, a fost lansat alături de Teeling 33-Year-Old, despre care se spune că este cel mai vechi și mai rar whisky irlandez lansat vreodată. Modelul de 24 de ani a fost distilat în 1991 și s-a maturat în butoaie de bourbon și vin, în număr de doar 5.000 de sticle, îmbuteliate manual.

Având în vedere modul în care industria whisky-ului a explodat în ultimii ani, dezvoltând o plajă din ce în ce mai largă, lista celor de la WWA a fost creată în condiții excepționale, cei care au realizat punctarea băuturilor sunt exclusiv experți de top, scriitori din industria băuturilor, barmani specialiști și degustători profesioniști de whisky.

Oricum ar fi, toate aceste whisky-uri, indiferent de aromele sau îmbătrânirea care le oferă gustul cât mai aparte, nu contează întotdeauna pentru consumator. Gusturile oamenilor fiind diferite, în funcție de preferințele proprii.

Have a nice drink!

Echipa AlcoolDiscount

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *