METAXA 12 STELE 0.7L Expand

METAXA 12 STELE 0.7L

alc. 40 % / vol. 70 cl.Nou

Metaxa 12 Stele este un brandy extraordinar de complex în arome, cu note elegante de caramel, ciocolată și coajă de portocală.

Metaxa 12 Stele este produs în butoaie de stejar limuzin francez, din vinuri rafinate de Muscat exclusiv din insula Samos din Marea Egee, unde strugurii cresc pe podgoriile din grădină, pe terase și sunt culese numai cu mâna. Un buchet secret de trandafiri și plante mediteraneene se topesc de acest amestec, creat de Metaxa Master Costas Raptis.

Din 1888, Casa Metaxa a fost într-o călătorie continuă pentru a oferi unul dintre cele mai fine și plăcute tării de chihlimbar. Metaxa 12 Stele este expresia rafinată a acestei călătorii.

Această băutură are un caracter foarte complex, cu note aromatice subtile de lemn de stejar prăjit, coajă de portocală și condimente. Creat de cel de-al cincilea Metaxa Master, Constantinos Raptis, Metaxa 12 Stele, rezultă din măiestria unică de îmbătrânire și amestecare a vinurilor distilate și a vinurilor Muscat, exclusiv din insula Samos.

Mai multe detalii

127,98 lei

TVA inclus


1285

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieBrandy
Litraj70cl
Tara de origineGrecia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie