Comanda si livrare

Magazinul ofera posibilitatea de a rezerva produsele in magazinele AlcoolDiscount din ambele puncte (Tineretului, Tei) pentru ridicare personala sau livrarea acestora prin serviciul de curierat Urgent Cargus

Plata produselor se poate face:

  • Ramburs

Daca ati ales plata "Ramburs", veti achita produsele achizitionate la ridicarea acestora din magazin sau la sosirea coletului (in cazul livrarii prin Urgent Cargus

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar", este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Prin transfer bancar - 

Daca ati ales metoda de plata "Online prin transfer bancar" veti primi dupa finalizarea comenzii contul in care puteti transfera totalul de plata. ( procesarea transferului poate dura pana la 4 ore)

Pentru mai multe informatii: 0751.139.641


Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.