Termeni și condiții de utilizare

  • Procer Global prin administrarea site-ului www.alcooldiscount.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Prezentul document prin continutul sau pune a dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Alcooldiscount.ro.

Utilizarea site-ului  - incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Alcooldiscount.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

  • Continutul site-ului si drepturile de propietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

  • Raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere

Raporturile comerciale dintre cumparator si Alcooldiscount.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul Alcooldiscount.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente – specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare.

Atentie – fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

  • Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal.

Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe websire si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

Alcooldiscount.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate, sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

  • Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Alcooldicount.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Alcooldiscount.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe care amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  • Disponibilitatea serviciului

Administratorul Alcooldiscount.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Alcooldiscount.ro in orice moment si in orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

  • Conditii speciale

Orice incercare de orice natura a modificarii imaginii si informatiilor din prezentul site, www.alcooldiscount.ro, cu exceptia administratorului sau legal si fara acordul prealabil al acestuia, ofera dreptul unilateral si neechivoc ca administratorul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

 


Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.