Magazin AD Militari

!!! INCHIS - Cel mai apropiat magazin Alcool Discount este AD VETERANILOR

Contact AlcoolDiscount Militari Veteranilor:

Str. Rosia Montana nr. 2, sector 6

Telefon: 0751 139 622  | E-mail: veteranilor@alcooldiscount.ro

FACEBOOK: AlcoolDiscount Militari Veteranilor

Program LUNI-DUMINICA: 10:00-22:00

În 2012, Alcool Discount s-a născut la București, coincizând cu deschiderea primului magazin de băuturi alcoolice în inima orașului, în cartierul istoric al capitalei: Tineretului. Câțiva ani mai târziu, in 2021, succesul și nevoile în creștere ale pieței determină familia Alcool Discount să extindă afacerea prin deschiderea unui al patrulea magazin în cartierul Militari Residence, pe strada Tineretului nr. 17. În prezent, Alcool Discount a dezvoltat un lanț de magazine în care serviciul excelent, varietatea și fiabilitatea reprezintă succesul obiectivelor stabilite.

Cine suntem noi, de fapt?

O băutură bună este mai mult decât ceea ce simți cu ajutorul gustului. Sunt prietenii, familia și poveștile din spate. Pentru că băutura este istorie: cum este produsă, cum a devenit parte din viața ta, toate experiențele pe care le trăiești ciocnind paharul. Din acest motiv a luat naștere al patrulea magazin Alcool Discount: Alcool Discount Militari Residence Chiajna. Vrem să luăm parte și noi la momentele importante din viața ta. De aceea, în interiorul fiecărei sticle avem un stoc de experiențe, de la cele mai obișnuite la cele mai speciale, care vin mereu la tine la un preț corect.

Alcool Discount Militari Residence și plăcerea de a servi Clientul

Misiunea noastră este să vă încântăm pe dumneavoastră, clientul, și să facem din cumpărăturile dumneavoastră un act de plăcere, emoție și distracție. Și, pentru ca acest lucru să se întâmple, investim în servicii diferențiate, în varietatea și rafinamentul mixului nostru de produse, în branduri exclusive și în potențialul de import direct, selectând articole excelente din mai multe țări ale lumii.

În fiecare zi lucrăm pentru a transforma magazinul nostru Alcool Discount Militari Residence în a doua ta casă, reunind tot ce ai nevoie într-un singur loc: calitate, originalitate, prețuri bune și varietate. De fapt, îmbunătățirea calității este și ea constantă. Relația noastră directă cu furnizorii ne permite să îți aducem cele mai bune produse, branduri renumite la nivel internațional și regional, băuturi premiate, îmbinate întotdeauna cu cele mai bune servicii.

Aici, în cartierul Militari Residence, vei găsi cele mai bune și mai căutate băuturi, consumate în fiecare colț al lumii

Cu o echipă de profesioniști pasionați de istoria și gustul unei băuturi speciale, Alcool Discount Militari Residence a apărut dintr-un concept inspirator, cu scopul de a demistifica consumul de vin și băuturi spirtoase. Catalogul nostru are o mare varietate de etichete, cu băuturi din toată lumea, de la cele mai reci regiuni până la cele mai încântătoare peisaje ale podgoriilor Bordeaux. Importăm, de asemenea, cele mai variate etichete de beri și băuturi spirtoase, pentru a oferi cea mai completă diversitate de produse în segmentul băuturilor.

Bauturile premiate și medaliate

Băuturile premiate selectate de noi păstrează rețete tradiționale, dar întotdeauna cu o notă și grijă deosebită. Există nenumărate delicii în materie de băuturi pe rafturile magazinului nostru. Toate sunt alese pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

De ce suntem speciali?

Cheia succesului nostru sunt eforturile noastre, concentrarea maximă pe fiecare detaliu, menite să îmbunătățească tot mai mult un serviciu care nu trădează niciodată așteptările clienților săi. Mai mult decât atât, tradiția noastră îndelungată și vasta difuzare teritorială în orașul București permit familiei Alcool Discount să ofere un raport calitate/preț foarte bun. 

Valorile care stau la baza magazinului nostru din cartierul Militari:

  • Căldura cu care ne tratăm clienții, tradusă prin prioritate în serviciu. Astfel transformăm clienții noștri în oaspeții noștri.

  • Munca în echipă. Magazinul nostru este consolidat astfel: fiecare membru al echipei noastre este o legătură care, prin muncă și devotament, adaugă valoare pentru atingerea obiectivelor noastre.

  • Responsabilitate socială: Acționăm cu angajament, onestitate și integritate.

  • Îmbunătățire: Nimic nu este mai bun decât îmbunătățirea constantă.

Misiunea și viziunea noastră

Misiunea noastră este să devenim magazinul preferat al consumatorilor în industria băuturilor alcoolice. Oferim întotdeauna tuturor clienților noștri calitate înaltă și servicii personalizate, generând o experiență plăcută. Selecția constantă de produse este ceea ce ne definește. 

Viziunea noastră este să devenim magazinul tău preferat de băuturi alcoolice. Dar nu oricum, ci căutând inovație și calitate și garantând cel mai bun preț. Satisfacția clientului este satisfacția noastră!

Vino în magazinul nostru și trăiește viața, băuturile spirtoase și vinul într-un mod diferit!