Magazin AD Titan

!!! INCHIS - Cel mai apropiat magazin Alcool Discount este AD TINERETULUI

Contact AlcoolDiscount Tineretului:

Str. Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4

Telefon: 0751.139.641  | E-mail: tineretului@alcooldiscount.ro

FACEBOOK: Alcool Discount Tineretului

Program LUNI-DUMINICA: 10:00-22:00

Suntem Alcool Discount Titan, punctul de referință pentru cei care se bucură de o băutură bună în orice situație. Magazinul nostru, situat în cartierul istoric Titan, pe strada Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 41, a luat naștere cu scopul de a însoți consumatorii la descoperirea unei băuturi bune, a celor mai reprezentative produse ale diverselor țări ale lumii și a răspândirii unei culturi a produsului ancorat de teritoriul, tradițiile și istoria acestuia.

 • Pentru noi, fiecare client este unic, așa că fiecare vizită trebuie să fie un moment special

Știm că fericirea constă în a te bucura de senzații, de gusturi și bunăstare. Prin urmare, oferim clienților un portofoliu complet de produse care să corespundă așteptărilor acestora și ne străduim să fim prezenți în cele mai speciale momente ale lor.

Ne-am născut din pasiunea pentru băuturile fine. Fiecare băutură are o poveste, iar povestea noastră a fost întotdeauna foarte legată de băuturi. Suntem întotdeauna primitori și încercăm să înțelegem modul în care fiecare client preferă să cumpere și să fie servit. Ne dorim ca și clienții noștri să exploreze etichetele și să se simtă foarte confortabil. 

 • Aducem toată savoarea și tradiția diferitelor țări ale lumii pe rafturile noastre

Angajamentul nostru este orientat către calitate. Prin urmare, întregul proces, care pornește de la alegerea furnizorilor noștri și a produselor acestora până la serviciul clienți în magazinul nostru se bazează pe excelență, pe respect și pe încredere.

  Ne-am dorit foarte mult un loc în care băuturile să ofere conversații, descoperiri, contexte, povești.  Așa am construit Alcool Discount Tian: cu multă dăruire, studii și cercetări. Căutăm băuturile milenare și întreaga lor lume și le aducem consumatorilor noștri, pentru a se bucura de o experiență inedită. 

 • Suntem mereu în căutarea băuturilor noi pentru a vă oferi o calitate excepțională și un raport calitate-preț excelent. 

Avem peste 3.000 de referințe, de la vinuri de masă la vinuri de porto, vinuri premiate sau șampanii din țări exclusive. De asemenea, din catalogul nostru fac parte băuturi spirtoase precum whisky, gin, vodcă, coniac, lichior, tequila, rom dar și bere artizanală. Lucrăm în parteneriat cu cei mai importanți producători de băuturi, astfel încât să vă putem oferi băuturile mai recente, băuturile greu de găsit și, de asemenea, câteva vintage-uri vechi pe care nu le puteți găsi în altă parte. De asemenea, ne place să ne concentrăm asupra producătorilor mai mici pe care nu îi găsiți la alți retaileri. 

 • Filosofia noastră este simplă – succesul începe în podgorii și distilerii

Băuturile excepționale sunt posibile prin gestionarea atentă a materiilor prime, prin managementul inovator și prin selectarea soiurilor potrivite în mod specific diferitelor soluri și plante.

 • Ce ne face diferiți?

Ne dedicăm să oferim clienților cele mai bune servicii posibile! Vom continua să ne străduim să facem din Alcool Discount Titan prima alegere pentru cele mai bune vinuri și băuturi spirtoase. De asemenea, avem:

 • Cea mai bună selecție de vinuri și băuturi spirtoase. Oferim o selecție mai largă de vinuri roșii, albe, roze, porto și spumante!

 • Avem întotdeauna cele mai bune prețuri.

 • Oferte exclusive. Zilnic vă așteptăm cu oferte exclusive.

 • Vă informăm întotdeauna. 

 • Confidențialitate. Vă respectăm confidențialitatea. 

 • Echipă superioară. În inima Bucureștiului vă puteți baza pe profesioniști cu mulți ani de experiență în vânzarea de băuturi!

Și lista continuă și continuă...

 • Valorile după care ne ghidăm întotdeauna
 • Onestitatea, transparența și etica, respectul adresat tuturor oamenilor, creativitatea și inovația, îmbunătățirea continuă, acordarea importanței muncii în echipă sunt valorile de bază ale echipei noastre. 

 • Ne place să inovăm și să creăm.

 • Dorim să surprindem clienții noștri în fiecare zi.

 • Acceptăm schimbări și provocări. Orice băutură care încă nu există în portofoliul nostru poate fi precomandată.

 • Suntem dedicați.

 • Suntem pasionați de ceea ce facem.

În spatele succesului magazinului Alcool Discount Titan de astăzi, pe lângă gusturile consumatorilor, poziționarea corectă, și inovația joacă un rol major. Într-o piață în care obiceiurile și alegerile consumatorilor sunt atât de adânc înrădăcinate, Alcool Discount este și va fi întotdeauna o noutate. 

Suntem Alcool Discount: o prezență fizică, cât și digitală în lumea băuturilor!