Budureasca Feteasca Neagra Expand

Budureasca Feteasca Neagra

alc. 13% / vol. 70cl


Budureasca

Nou

Budureasca Feteasc─â Neagr─â reprezint─â un sortiment de vin ro╚Öu demisec. Acest vin este unul 100% rom├ónesc ╚Öi dateaz─â pe pia╚Ťa din Rom├ónia din anul 1918, re╚Ťetele fiind bazate pe cele folosite atunci. Anul de recolt─â a acestei serii este 2018. Ini╚Ťial, acest vin era recoltat din Moldova, ulterior migr├ónd ├«n Podgoriile Dealu Mare din viile Budureasca, sortimentul de struguri fiind feteasca neagr─â, dup─â cum sugereaz─â ╚Öi numele.

Budureasca Feteasc─â Neagr─â are o culoare ├«nchis─â, similar─â cu o vi╚Öin─â coapt─â. Parfumul este foarte aromat, cele mai resim╚Ťite note fiind cele de fructe negre ÔÇô mure ╚Öi prune coapte. Gustul este fin, rotund, pe baz─â de fructe de p─âdure coapte ╚Öi cu un finish lung.

Budureasca Feteasc─â Neagr─â reprezint─â un aliat preferat pentru mesele tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti, al─âturi de carnea f─âcute pe gr─âtar, friptura de porc ╚Öi clasicii c├órn─âciori, motiv pentru care reprezint─â unul dintre cele mai preferate sortimente de vin de c─âtre rom├óni.

Mai multe detalii

21,27 lei

TVA inclus


2530

Informa╚Ťii

Țară de OrigineRomânia
VarietateFeteasca neagr─â
Vechime2018
ABV (vol.alc )13%
CuloareRoșu
StilDemisec
ProducatorBudureasca
NasFructe negre ÔÇô mure ╚Öi prune coapte
Potriviri culinareCarnea făcute pe grătar, friptura de porc și cârnăciori


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
Budureasca Feteasca Neagra

Budureasca Feteasca Neagra

Accept

Site use cookies