ANGOSTURA GOLD 5 Y Mareste

Rom Angostura Gold, 5 ani, 40% alc., 0.7L

Angostura

3418

Nou

ANGOSTURA GOLD 5 YO dezvăluie un caracter profund, fiin lansat în 2002 de Casa Angostura,  o companie din Trinidad și Tobago, renumită pentru producția de Angostura Bitters.

ANGOSTURA GOLD 5 YO are o nuanță atractivă de aur pal, fiind un rom energetic și aromat, excepțional de neted. Acest amestec ANGOSTURA GOLD 5 YO este format din romuri ușoare și grele distilate în cele cinci coloane continue ale lui Angostura. Romul ANGOSTURA GOLD 5 YO  este îmbătrânit în butoaiele de stejar american Bourbon, între 5 și 8 ani. După îmbătrânire, romul este ușor filtrat prin cărbune pentru a îndepărta impuritățile, dar, în așa fel încât să nu modifice aroma inerent bogată sau culorile de chihlimbar induse de lemn.

86,85 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand Angostura
Concentratie Alcool 40%
Vechime 5 ani


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!