Nici un produs
Taxa de transport poate suporta modificari in functie de greutatea produselor alese, dar și de adresa de livrare pentru localitatile aflate in afara retelei de curierat.
Caribia Ginger Beer este o bere fructată, cu aromă de ghimbir, originară din Danemarca. Este o bere fără alcool, recomandată tuturor. Poate a fi consumată simplă, fiind extrem de răcoritoare şi plăcută la gust, dar şi pentru prepararea băuturilor răcoritoare care pot avea în compoziţie un mix de arome şi texturi. Este recomandat a se consuma rece....
Chișinău Fără Alcool reprezintă o bere clasică, ce se încadrează în categoria de bere blondă fără alcool și care provine, la origine, din Republica Moldova, de unde și numele capitalei acesteia. Fiind o bere fără alcool, gustul clasic amărui al berii se pierde pe parcurs. În ceea ce privește aroma resimțită la nivelul olfactiv, există tonuri de grâu și...
Edelmeister Radler Elderflower Lemon Mint este o bere poloneză fără a alcool și nu foarte amăruie. Este aromată, iar cea mai pregnantă aromă este cea de lămâie. Vorbim practic de un mix între berea fără alcool și limonadă. Procentul de bere din acest mixt este de peste 55%. Berea are o aromă distinctivă, e revigorantă, are note de fructe și un gust amar...
Van Pur a fost înființată în 1989. Trei ani mai târziu, în 1992, a pus în mișcare una dintre primele linii de conserve din Polonia, la Rakszawa, nu departe de sud-estul orașului Rzeszów. De-a lungul primului an, compania s-a concentrat exclusiv pe umplerea berii, ca unitate de co-ambalare pentru alți producători de bere. Un an mai târziu, în 1993, Van Pur...
Berea fără alcool a apărut cu ceva timp înainte de anul 1919, însă odată cu debutul perioadei prohibitiei din America acest tip de bere a început să fie extrem de căutată. În acea perioadă s-a decis ca nici o băutură să nu conțină mai mult de 0,5 concentrație alcoolică. De atunci și până în prezent această concentrație alcoolică a rămas și continuă să caracterizeze berea fără alcool.
Din punct de vedere a procesului de producere, berea fără alcool are un proces asemănător cu al celorlalte. Etapele sunt aceleași până într-un punct, astfel se pregătesc cerealelor, mustul, se adaugă hameiul și fermentează. Când ajunge în ultima etapă, cea a îmbutelierii, berea se transformă, fiind eliminat alcoolul. Cel mai folosit procedeu de eliminare a alcoolului este fierberea.
Berea fără alcool este preferata șoferilor așa că, dacă vrei să conduci, încearc-o și tu!