BERE STAROPRAMEN 0.33L Mareste

Bere blonda, filtrata Staropramen, 5% alc., 0.33L, Cehia

Staropramen

3012

Nou

Folosind hamei Saaz autentic, feluri speciale de orz și drojdie, Jan Kohout și Vilem Pick  au creat o bere cunoscută astăzi sub numele de Staropramen. Fabrica de bere Staropramen este și este situată în districtul Smíchov din Praga. A fost fondată în 1869 și numele de marcă Staropramen, care semnifică „izvorul vechi”, a fost înregistrat în 1911. Berea Staropramen se produce sub licenșa Pivovary Staropramen   la fabrica Bergenbier S.A. de la Ploiești respectand cu strictețe rețeta și procesele tehnologice de fabricație și de control al calității berii impuse de producătorul ceh.

BereaStaropramen 0.33L încântă cu gustul plăcut, neted și aroma bine conturată. BereaStaropramen 0.33L surprinde cu un finiș amar blând și o aromă discretă de malț.

2,90 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.33L
Brand Staropramen
Concentratie Alcool 5%
Tara de origine Cehia
Culoare blonda
Tip filtrata
Ambalare sticla
Continut alcool cu alcool
Arome nefructata


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!