JOHNNIE WALKER RED LABEL 1 L Mareste

Johnnie Walker Red Label 1L

alc. 40% / vol. 100 cl.


Johnnie Walker

Nou

Johnnie Walker Red Label este poate cel mai renumit whisky pe care îl oferă frumoasa țară a Scoției. În comerțul internațional nu există nici un alt whisky, așa cum este renumitul Johnnie Walker Red Label. Se bucură de o calitate de neatins, constantă și cu tradiție.

Johnnie Walker Red Label se află în producție încă din 1909 și este disponibil în peste 200 de țări, vânzând peste 170 de milioane de litri anual. Inițial era numit Special Old Highland Whisky, însă compania a trecut printr-un rebranding în 1908, iar de atunci a fost desemnat numele Johnnie Walker Red Label.

Cât de multe băuturi spirtoase sunt folosite pentru a crea acest amestec îndrăzneț rămâne un mister și un scret comercial al distileriei. Speculațiile au arătat totuși că aproximativ 40 de whisky diferite pot fi găsite într-o sticlă de Johnnie Walker Red Label. Cardhu, Talisker și CAOL ILA se află, cu siguranță, în acest whisky care a câștigat mai mult de treizeci de premii internaționale.

Mai multe detalii

75,94 lei

TVA inclus


2335

Informații

Alcool 40%
Categorie Whisky
Litraj 100 cl
Stil Blended
Vechime 3 ani
Tara de origine Scotia
Culoare Auriu ambră


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language


Reviews

Be the first to write your review !

Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.