SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Noutati si recomandari

Ghidul băutorilor de vin

Pentru consumatorul obișnuit, vinul este cea mai imprevizibilă dintre băuturi, iar pentru un cunoscător, cea mai complexă sursă de informații. Noi ne dorim ca toți consumatorii să cunoască tainele vinului. Indiferent că sunteți debutanți sau fascinați de lumea vinului, oricând este bine să vă îmbunătățiți cunoștințele! Să începem cu acest ghid al băutorilor de vin!
Citeste mai mult

Tendințe și preferințe de băuturi în 2021

Pandemia provocată de coronavirus a determinat o creștere a comerțului online. Pentru confortul și sănătatea lor, consumatorii noștri au optat pentru achiziții online și livrări chiar la ușa lor.  Au ales în continuare calitatea pentru a-și face cât mai plăcută experiența și pentru ca persoanele dragi lor să se bucure de o băutură grozavă. 
Citeste mai mult

Yeni Raki - Băutura tradițională turcească

Yeni Raki este produsul care aduce Turcia la tine acasă. Yeni Raki este o băutură alcoolică națională neoficială a Turciei, puternic alcoolizată. Cunoscută și sub numele de ”laptele leului” datorită tăriei, dar și a faptului că își schimbă culoarea atunci când intră în contact cu apa, Yeni Raki este consumată de sute de ani. Băutura este un simbol al apropierii dintre oameni.
Citeste mai mult

Roche Mazet - Vinul nr. 1 în Franța

Cu siguranță ai auzit de celebrele vinuri franțuzești. Pe unele le-ai savurat deja, iar despre altele îți voi povesti în cele ce urmează. Castel Freres este compania franceză ce produce vinurile de top din această țară. Printre brandurile sale celebre deja pe plan național și internațional se numără Roche Mazet. Călătorește în cea mai minunată țară a Europei, oricând vrei tu, cu Alcool Discount.
Citeste mai mult

Revelionul - Șampania este nelipsită

Știm cu toții că nu există vreo sărbătoare importantă, un eveniment sau vreo întrunire de la care șampania să fie nelipsită. Aceasta se bea ca aperitiv, la felul principal, la desert sau chiar la micul dejun. Cu toate acestea, este firesc ca gândul să-ți zboare la o șampanie bună odată cu apropierea Sărbătorilor de iarnă, sărbătoare în care a devenit obligatorie șampania.
Citeste mai mult

Idei de cadouri pentru Crăciun. Ești pregatit?

Pe lângă toate celelalte semnificații, Crăciunul înseamnă și dăruire. Fie că iei forma lui Moș Crăciun sau ești invitat la o petrecere și trebuie să cumperi un cadou frumos gazdei sau pur și simplu vrei să-ți surprinzi persoanele dragi, acum este acel moment al anului, greu pentru toată lumea, dar și așteapt în care mergi să cauți cadouri.
Citeste mai mult

Roche Mazet

"Roche Mazet Merlot atrage privirea spre minunata sa culoare roșie intensă, aproape închisă, cu nuanțe de violet. Are un miros elegant, cu arome de fructe roșii proaspete și dulci, amestecând cireșe și mure. Aromele de fructe roșii de pe gust sunt alăturate cu arome de condimente și ciocolată, înfășurate într-un plic de taninuri catifelate.
Citeste mai mult

Captain Morgan

Captain Morgan este o marcă de lichior cu aromă de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Este numit după soldatul galez din Caraibe din secolul al XVII-lea, Sir Henry Morgan. Din 2017, eticheta folosește sloganul „Trăiește ca căpitanul”. În timp ce este promovat ca „rom”; sticlele de căpitan Morgan sunt etichetate în mod clar „O băutură spirtoasă premium”, nu rom.
Citeste mai mult

Jack Daniel's

Jack Daniel's este un brand de whisky din Tennessee și cel mai bine vândut whisky american din lume. Este produs în Lynchburg, Tennessee, de Distileria Jack Daniel, care este deținută de Brown-Forman Corporation din 1956.
Citeste mai mult