DESCOPERIRILE VIKINGULUI DE LÂNGĂ VOI

Vikingii, navigatorii nordici ai legendei, erau războinici, comercianți, ingineri, inovatori și navigatori geniali. Fideli loial față de familiile, comunitățile și frații de arme, li s-a insuflat pasiunea pentru aventură și explorare. Împingând granițele atât ale cunoștințelor, cât și ale abilităților lor, au extins marginea hărții vikingilor mult dincolo de orizontul cunoscut atunci.

Această pasiune arzătoare pentru aventură și explorare a dus la o revoluție în proiectarea navelor, iar bărcile lor lungi au fost văzute nu doar în Europa de Nord, ci la distanță ca Mediterana, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și America de Nord.

Comunitățile vikingi au fost înființate pe patru continente și moștenirea lor, prin urmare, se simte peste tot în lume.

Începând cu 1901 în Faxe, Danemarca, producem berile noastre cu aceeași dedicație pentru calitate, forță și pasiune care bat în inima fiecăruia dintre strămoșii noștri vikingi. Același spirit de aventură ca ilustrații noștri strămoși ne-a determinat să exportăm cu mândrie aceste beri în peste 70 de țări, împărtășind dedicarea noastră pentru cel mai bun în beri cu iubitorii de calitate din întreaga lume. Există o bere Faxe pentru fiecare gust și pentru fiecare ocazie. Aici începe propria saga a descoperirii gustului.