Băuturi din Anglia

hags72sk98QTBFeGROBch_hR_lEjE6M46QOUiwZw

Băutura, un simbol al țării din care provine din cele mai vechi timpuri

O băutură este mai mult decât o simplă băutură. Nu există alt produs, agrar sau industrial pe Pământ, a cărui valoare să fie mai direct și mai precis legată de locul unde crește și se produce.  

De aceea, o băutură este, pe lângă o încântare a simțurilor,

 • un fenomen mondial,

 • un produs cultural,

 • un element identitar

 • și o expresie măreață a bucății de pământ: Anglia, în cazul nostru.

f1N-n-bssXD1MjPI7gOpzYrnCz9SMwhIY8Ql0wiU

Anglia și ale sale băuturi

Este deja familiar că Anglia este renumită pentru industria cinematografică de mare succes, pentru celebrele universități, pentru Wimbledon, pentru vestitele castele și case istorice. Dar lista este completă abia atunci când adăugăm băuturile specifice Angliei. Vrei să le cunoști și tu? 

Pe lângă vin, bere, vodcă, Anglia este recunoscută pentru producerea a două băuturi specifice:

Vrei și tu să le încerci? Nu trebuie să vizitezi Anglia pentru a simți aromele băuturilor care îi aparțin, ci doar să dai o raită pe site-ul nostru, Alcool Discount!

Să facem cunoscută Anglia prin ale sale faimoase băuturi:

Dragă entuziast al băuturilor englezești, echipa Alcool Discount te invită să te lași învăluit de cele mai interesante arome ale băuturilor specifice acestei țări.

Având în vedere vremurile de pandemie pe care le trăim cu toții, cu ajutorul site-ului nostru, aceste băuturi vor oferi papilelor tale gustative un tur al Angliei din confortul casei tale! Noi, echipa Alcool Discount, ne dorim ca oriunde te-ai instala, băutura să te urmeze. Poți sta în casă, căci băutura ta favorită ce aparține Angliei e doar la un click distanță!

Ginul, laitmotivul Angliei

e99EbDR6HJrDTzYzoSmGq0kzOgyRdjuCNuzbzzZz

Dacă până acum nu a existat un moment mai bun pentru a deveni iubitor de gin, iată că...a sosit! Când îl vei întâlni pe cel care provine din Anglia, te asigurăm că îl vei îndrăgi!

Ginul are:

 • o istorie distinsă în Anglia,

 • precum și o parte echitabilă a notorietății, încapsulată de tipăritura „Gin Lane” a lui William Hogarth, care descrie tot felul de desfrânări din Londra.

 • Tot Anglia a găzduit Gin Craze din secolul al XVIII-lea, o perioadă când consumul de gin a crescut extrem de rapid, mulți oameni consumând excesiv această băutură, provocând o epidemie de beție extremă. 

Anglia este locul de naștere al multor distilerii de gin, dar și țara unde ginul a cauzat cea mai mare preocupare publică. 

Anglia încă se bucură de o perioadă avantajoasă din punctul de vedere al ginului, căci:

 • anul trecut a exportat gin în valoare de 672 milioane de lire sterline,

 • vânzările totale în țară și peste hotare au dus la peste 3,2 miliarde de lire sterline.

n0N1Rc7qJZlv-uDjPOUBhuiTpsfqNtMSpW3XwKJm

Și pentru că e primăvară, ascunde acele băuturi spirtoase grele din dulap pentru a face loc băuturii de putere a primăverii: ginul. Să vedem ce ginuri engelezești ascunde Alcool Discount:

 • Tanqueray No Ten. Numit după vasul în care este fabricat, Tanqueray's No Ten este un lot mic dintr-o companie care a început să producă gin încă din 1830. Singurul gin din prestigiosul San Francisco Spirits Hall of Fame, recunoscut la nivel mondial, este de înaltă calitate și favorizat de principalii barmani din lume - aromele sale subtile de citrice și mușețel făcându-l ingredientul perfect pentru un cocktail magistral.

 • Bloom. Maestrul distilator Joanne Moore - cu o experiență de zece ani în domeniul ei - a creat un gin carismatic, Bloom, care produce băutura de 250 de ani. Optând pentru mușețel, ienupăr și pomelo ca cele trei plante principale ale sale, ginul premiat al lui Moore este produs într-o oală tradițională și se recomandă asocierea cu sifon pentru a permite aromelor sale delicate să se distingă.

 • Beefeater. Beefeater prezintă arome incitante, pe site-ul nostru regăsindu-se 3 dintre acestea. Istoria sa se întinde pe aproape 200 de ani, oferind o bogată expertiză pentru producerea ginului cu gust deosebit.

 • Plymouth. Cunoscută drept cea mai veche distilerie din Anglia, Plymouth Gin funcționează în clădirea Black Friar`s, care datează de la începutul anilor 1400. 

 • Bosford Premium Rose. Nu conține gluten și este distilat cu aceleași plante folosite în rețeta originală Bosford London Dry Gin, creată în 1948 și faimoasă în Europa.

 • Gordon`s. Se regăsesc pe site-ul nostru 4 ginuri ale acestui brand. Prima dată a fost produs în anul 1769, fiind cel mai bine vândut gin din Londra. 

 • Finsbury. Faimoasa distilerie mondială Finsbury fabrică 2 tipuri de gin excepționale, pe care le găsești și pe site-ul nostru. Ginul Finsbury este creat cu aceeași rețetă secretă a fondatorului Finsbury Distillery, pe nume Joseph Bishop și este veche de 250 de ani.

 • Hayman`s London Dry Gin. Distileria Hayman datează de la începutul secolului al XIX-lea și face parte din portofoliul băuturilor de înaltă calitate, deținut de chimistul și distilatorul James Burrough.

 • Pink 47. Este un gin extrem de de distinctiv, realizat în loturi mici dintr-o rețetă delicioasă folosind un amestec de 12 plante botanice diferite, regăsite în întreaga lume. Știi ce-l face special? Forma sticlei! Sticla este în formă de diamant. Îl găsești și pe aceasta pe site-ul nostru și are un preț special!

 • Mombasa Club. Acest gin obișnuia să fie băutura emblematică de la Mombasa Club, care a fost fondată în Epoca Colonială. A primit și o medalie de aur!

 • Bodless. Bodless a fost numit după clubul Gentlemen`s Boodle din Londra. A fost considerat ginul preferat al celui mai faimos membru al clubului, Winston Churchill. Are un preț de nerefuzat pe Alcool Discount!

Încă nu ai încercat whisky-ul englezesc? Acum este momentul!

5R0q4zjrqKqtc0aHSe9APuUy8JgCCfJV7VZr_gDr

Este posibil să nu fii încă familiarizat cu whisky-urile englezești, dar nu-ți face griji! Cu ajutorul nostru, poți încerca un whisky faimos care provine din Anglia, mai ales că această țară are o istorie bogată în ceea ce privește producția acestei băuturi.

Prin ce se definește whisky-ul englezesc?

 • printr-o aromă atrăgătoare și inedită,

 • printr-un gust desăvârșit,

 • prin calitate,

 • prin complexitate și echilibru.

 • Așa a luat naștere Blended Whisky Compass Box Spice Tree de pe site-ul Alcool Discount! Acest whisky englezesc acoperă un întreg spectru de arome și este maturat folosind un butoi de stejar franțuzesc creat la comandă pentru englezi. Dacă vrei să le oferi papilelor tale gustative arome englezești de whisky, îți recomandăm să-l încerci neapărat pe acesta!

 

Te-ai convins că Anglia are multe de oferit în materie de băuturi? Nu-ți mai rămâne decât să faci un tur al Angliei pe Alcool Discount! Îți garantăm calitate și prețuri imbatabile!