Băuturi din Germania

E-ypfI-Dh1ZRoBSJAdA6ldj87iFNcQb2tNu-2thz

Băutura, o emblemă a țării din care provine

O băutură este mai mult decât o simplă băutură - este, de asemenea, cultură, istorie și tradiție. Nici un alt produs nu oglindește mai bine cultura, geografia și istoria locului în care a fost creat. De aceea, băuturile sunt:

 • încântare a simțurilor,

 • dar și sublima expresie a unei bucăți de pământ: în cazul nostru, Germania

 • și măreața expresie a unui moment în timp.

Germania și băuturile sale

Când vorbim despre băuturile tipice germane, cu siguranță că berea germană ne vine imediat în minte, mai ales că ne gândim la cât de bine poziționată este imaginea acestei băuturi în ceea ce privește calitatea, varietatea și rădăcinile culturale. Doar nu puteți să contraziceți echipa Alcool Discount, nu-i așa?

Cu toate acestea, Germania are o mare varietate de băuturi specifice, printre care se remarcă: 

 • vinurile

 • vinurile spumante 

 • whisky-urile

 • brandy-urile

 • vodcile

 • romurile

 • ginurile

 • lichiorurile

 • tequila

Simțiți deja aromele lor? Unde mai pui că pe site-ul Alcool Discount le găsiți pe toate? Hai să le și prezentăm!

Să facem cunoscută Germania prin băuturile sale:

Dragi entuziaști ai băuturilor, echipa Alcool Discount vă invită să vă lăsați învăluiți de cele mai interesante arome ale băuturilor specifice Germaniei

Explorați lumea eclectică a băuturilor germane! Să începem cu berea!

bXCrDWsnT_L-Lx4r-Efx11jAiAQN1KqRfJjNDDry

Germania și berea sunt un combo imbatabil. Un aspect demn de remarcat este faptul că Germania este prima țară care a dezvoltat o întreagă industrie în jurul berii. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători și consumatori de bere din lume. Există aproximativ 1.300 de fabrici de bere în toată țara, cu peste 5.000 de mărci, produse în principal de mici unități locale. 

Unele dintre cele mai consumate tipuri de bere germană, regăsite pe site-ul Alcool Discount sunt:

 • Benediktiner Weissbier, caracteristică orașului orașului Ettal, în Bavaria

 • Zahringer Schwarzbier, al cărei nume provine de la culoarea sa închisă

 • Erdinger Weissbier, care face parte din clasa premium

 • Licher Original, una dintre primele 20 de beri de pe piața berii din Germania

 • Kostritzer Schwarzbier, fondată încă din anul 1543

 • Holy Cowl

 • Konig,  un Pilsener tradițional, care nu și-a dat uitării vechea istorie

Așadar, blondă, neagră, filtrată sau nefiltrată? Dă o tură pe site-ul nostru pentru a-ți alege preferata!

Să trecem la vinul german!

s8nmfi5vp6Wgqe_qto_ZIFtGHYlrMOWkSzIMxsxs

Germania este una dintre cele mai mari regiuni regiuni viticole din lume, producând vinuri în mai multe stiluri, de la senzaționalul Geldermann Baden, sec și rar, la aromatul Riesling Dr. Loosen Moselle

Germania  profită de pe urma schimbărilor climatice mai mult decât orice altă țară viticolă. În sudul extrem, cultivatorii se îndreaptă spre direcții cu totul noi. Vinurile lor sunt invariabil seci, foarte corpolente și adesea învechite în stejar.

Firește că nu trebuie să mergeți în Germania pentru a le simți aroma, ci doar să le căutați pe site-ul nostru.

 • Geldermann Baden este un vin spumant produs în regiunea Baden, cea mai caldă regiune germană și mai norocoasă decât Alsacia, situată peste Rin. Două treimi din regiunile sale se află la marginea legendarei Păduri Negre.

 • Riesling Dr. Loosen Moselle este un vin alb produs de cel mai nobil soi de struguri: Riesling, care atinge apogeul său de miraculoasă delicatețe. 

Apropo! Longevitatea este un semn de calitate a vinului german! 

Ce ziceți de un whisky german?

dUB-vfiVuPiignE_YXxAuwjkUbyU29zD17sWcF8r

Dacă vreți să vă lăsați purtați pe meleagurile Germaniei, trebuie să încercați un whisky specific acestei țări! Alcool Discount găzduiește branduri de whisky fine, de la Slyrs la Green Hill. Ce ar fi dacă ați accesa site-ul pentru a vă convinge singuri?

Vrea cineva brandy german? Dacă doriți să vă bucurați de un brandy german de calitate, Alcool Discount este ceea ce căutați!

BhDYENFkoAYG44AAsWCtSLS8cAvhirCTU1EW3rVS

Dujardin Imperial VSOP, Jacobi 1880 VSOP, Asbach Original... care vă face cu ochiul? Nu uitați că au și niște prețuri incendiare pe site-ul nostru!

Sau poate o vodcă specifică Germaniei?

OQUKkYieJRcwJPwnIW2_x5cbf_w3uALp53oCwO0H

Dacă iubiți vodca, trebuie să știți că site-ul nostru vă va surprinde cu siguranță. Cum? Cu peste 5 branduri de vodcă germană! Printre acestea amintim: Tarpan Organica, Gorbatschow, Puschkin, Kasoff, Fuckoff.

Dacă vă întrebați dacă există rom german, aflați că da! Chiar pe site-ul Alcool Discount!

IhCQxh9LUrRfVACFDy9vqfU50IurltIgHIjxfWxv

White Diamonds sau Rebeyro Silver? Cu un potențial puternic, cele două romuri germane disponibile pe site-ul nostru sunt albe și au o dulceață ușoară, fiind potrivite pentru cocktailuri.

Cine nu a auzit de lichiorul german?

4--jAIvZfKtNLuOYlCIbVhP5135yLFqp9PyPm5f8

Nu putem enumera toate brandurile de lichior german care există, dar dacă sunteți pasionat de această băutură, puteți face un tur al lichiorului german pe site-ul nostru. Dar vrem totuși să vă facem cunoscut cel mai îndrăgit lichior german: Jagermeister

Jagermeister se încadrează în conceptul unui lichior puternic pe care îl găsim în Germania. Este un lichior maro închis, realizat din 56 de ierburi diferite (anason, lemn dulce, boabe de ienupăr, ghimbir sunt unele dintre ele), cu 35% alcool. Este una dintre băuturile preferate ale germanilor și este comercializată pe scară largă în afara țării. De obicei, se bea numai în pahare scurte și, atunci când este combinat cu bere sau un energizant, este cunoscut sub numele de Jagerbomb.

Ginuri de origine germană

Z3hFVS9DBfmOfrYAYNcuC-FssgJlNiV1MKHXCWMC

Cine nu iubește ginul? Mai ales ginul german... King`s Court Dry, Norden Dry By Doornkaat, Momentum sunt trei dintre brandurile pe care vi le pune la dispoziție site-ul nostru. 

Însă dorim să vă prezentăm un gin german premium, cunoscut în toată lumea: Monkey. Monkey a câștigat numeroase premii, inclusiv premiul de aur World Spirits Award 2011 (la categoria ginuri). Este un gin unic fortificat cu 47 de plante botanice diferite, toate provenite din Pădurea Neagră a Germaniei. Dacă v-am convins, Monkey vă așteaptă pe Alcool Discount!

Tequila provenită din Germania

bV3QscFTmuIyAErAg5-x5uYuahmVEULctBTkO4_s

În ceea ce privește tequila, provocările abundă pe Alcool Discount: Juanita Ole Silver. Fiind o tequila albă, este ideală în combinațiile de cocktail, dar se poate consuma și simplă, sub formă de shot.

Ați văzut câte piese de rezistență în materie de băuturi are Germania?

În sprijinul consumatorilor de băuturi germane vine site-ul nostru, Alcool Discount! Dacă vrei ca băutura voastră să reunească profunzimea, subtilitatea și austeritatea, grăbiți-vă să o comandați-o pe cea...germană!