SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

CARD CADOU 500 RON Mareste

CARD CADOU 500 RON

05000500

Acum poți oferi un card în valoare de 500 RON unei persoane dragi.

Ce trebuie sa faci?

  • Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul Alcooldidscount.ro. !Atentie: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card.
  • Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului cumpărat, un COD UNIC, ce va putea fi folosit o singură dată.
  • Dacă vrei să trimiți un e-mail personalizat cu codul de voucher, îl vei găsi în contul tău, în secțiunea VOUCHERE ACTIVE - unde vei putea completa adresa de e-mail a persoanei căreia vrei să i-l dăruiești.
  • Cardul virtual poate fi utilizat de persoana care-l primește pentru orice comandă pe site-ul Alcooldiscount.ro, cu logare în cont, în timp de 30 de zile.
  • Valoarea cardului este de 500 RON, iar  codul  primit pe e-mail poate fi introdus în căsuța de voucher din formularul de checkout o singură dată.

500,00 lei

TVA inclus


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!