SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Casa de piatra Rosu Mareste

Vin rosu demisec, Cupaj, Casa de Piatra Odobesti, 0.75L, 11.5% alc., Romania

Crama Sarba

1101

Nou

Vinul Casă de Piatră este îmbuteliat la Jariștea – Odobești. Crama a fost înfiinţată în anul 2002, iar în anul 2005 au fost finalizate modernizările și retehnologizările la standarde europene, având o capacitate de prelucrare struguri de peste 1000 tone şi de păstrare a vinurilor în tancuri de inox şi baricuri de stejar. Mândria companiei este un beci hrubă, ce datează din sec. al XVIII-lea, complet restaurat, ce depozitează la învechit peste 3.000 hectolitri de vinuri premium, în tancuri de inox şi baricuri de stejar.

Specialiştii companiei cultivă o suprafaţă de 65 ha vie din care au reuşit în aceşti ani să replanteze 35 ha plantaţii tinere de viţă de vie, cu soiuri europene şi autohtone din cele mai apreciate, cum ar fi soiurile: Galbenă de Odobeşti, Şarbă, Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling de Rhin, Fetească Regală, Plavaie, Mustoasă de Maderat, Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră.

Plaiul Şarbă Odobeşti, acolo unde este asezată Crama Şarbă, deţinută de compania Odobeşti Vinex, este situată pe colinele Subcarpaţilor de Curbură, cu întinderea viilor până spre pădurile Mănăstirii Crăciuna şi vârful Măgurei Odobeştilor. Excelenta expunere la soare, est, sud-est, pe care o conferă poziţia geografică, particularitaţile solului şi umiditatea echilibrată, fac din vinurile acestei podgorii cel mai sublim produs al naturii şi omului.

La masă, la petreceri sau la distractie poate fi  servit alături de orice friptură de vită, porc, vânat şi chiar de fazan sau curcan.

Mai multe detalii

8,97 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Casa de Piatra
Concentratie Alcool 11.5%
Tara de origine Romania
Culoare rosu
Tip demisec
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Odobesti
Producator Crama Sarba


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!