HENNESSY FINE DE COGNAC 0.7L Expand

HENNESSY FINE DE COGNAC 0.7L

alc. 40 % / vol. 70 cl.


Hennessy

Nou

Hennessy este cel mai bine vândut cognac din lume. Acesta este amestecat din primele patru creșteri ale celor șase regiuni renumite pentru cognacul pe care îl produc, dându-i o mare complexitate și asigurându-se că se bea mereu la cea mai bună calitate pe care o poate atinge.

Hennessy Fine de Cognac folose╚Öte metode unice de distilare ├«n care fiecare lot de vin este dublu distilat pentru a ob╚Ťine c├ót mai mult posibil, cel mai aromat, elegant eau-de-vie (├«n traducere, ÔÇ×apa vie╚ŤiiÔÇŁ).

Fiecare eau-de-vie ├«mb─âtr├óne╚Öte pentru a concentra cele mai bune calit─â╚Ťi ale vinului. Butoaiele lui Hennessy provin din cele mai bune coopers din lume pentru un gust ╚Öi o netezime optim─â. Hennessy are cea mai bun─â selec╚Ťie de eau-de-vie din lume. Casa a fost condus─â de opt genera╚Ťii de Hennessy, ├«mpreun─â cu ╚Öapte genera╚Ťii de distileri principali din familia Fillioux. Aceast─â linie ofer─â cognacului o consisten╚Ť─â inegalabil─â de stil ╚Öi calitate.

├Än anul 1765, Hennessy a fost asociat cu excelen╚Ť─â ╚Öi mister. ├Än spatele u╚Öilor sale bine supravegheate, comitetul de degustare Hennessy, neegalat ├«n lumea coniacului, creeaz─â amestecurile noastre cele mai unice ╚Öi elegante, datorit─â mo╚Ötenirii sale nepre╚Ťuite: cea mai mare ╚Öi mai divers─â rezerv─â de produse. Aceast─â alchimie delicat─â ╚Öi cunoa╚Öterea unic─â dau na╚Ötere la unele dintre cele mai extraordinare coniacuri.

Hennessy Fine de Cognac este un amestec nou, elegant ╚Öi floral, cu tonuri bine echilibrate. Buchetul s─âu delicat ├«nc├ónt─â tinerii consumatori, care pot fi tradi╚Ťionali ├«n gusturile lor, dar ╚Öi deschi╚Öi la noi aventuri ╚Öi experien╚Ťe.

Mai multe detalii

Momentan indisponibil

207,98 lei

TVA inclus


2434

Mai comanda produse de minim 200,00 lei pentru a obtine livrare gratuita!

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieCognac
Litraj70 cl
Tara de origineFranta


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
HENNESSY FINE DE COGNAC 0.7L

HENNESSY FINE DE COGNAC 0.7L

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.