SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Coniac Camus Ile de Re Fine Island, 40% alc., 0.7L, Franta Mareste

Coniac Camus Ile de Re Fine Island, 40% alc., 0.7L, Franta

Camus

4426

Nou

Casa Camus a oferit lumii cel mai fin cognac, cu un stil aparte.

Istoria Camus începe la jumătatea secolului al XIX-lea,  fiind momentul care a marcat incipitul primei generații de băuturi ale companiei.

Cu peste 180 de hectare în regiunea Borderies, Camus este renumit pentru  producția  de coniac cu un intens buchet floral și o excelentă maturare a calității.

Conexiunea puternică dintre tradiție, regiune și om este foarte importantă, deoarece completează și susține împachetarea, dar și imaginea superbului produs finit.

Coniacul Ile de Re provine din insula cu același nume. Zona stâncoasă și climatul predominat de vânt al insulei favorizează culturile vinifiere prin beneficiile create de balanța razelor blânde ale soarelui și a brizelor sărate ale mării.

Coniacul este produs din soiul alb Ugni, recoltat  la finalul lunii octombrie. Camus Ile de Re Fine Island este o băutură fină, specială, cu un caracter maritim. Cu notele sale proaspete, marine, CAMUS Ile de Ré Fine Island este o expresie perfectă a stilului autentic și a calităților zonei sale de proveniență.

Timp rămas:

151,29 lei

TVA inclus

169,99 lei TVA inclus

-11%

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand Camus
Concentratie Alcool 40%
Tara de origine Franta
Producator Camus
Categorie Coniac


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!