Livrare, retur si schimb

AlcoolDiscount le ofera posibilitatea clientilor sa isi rezerve produsele in magazinele fizice, astfel incat costul de livrare sa fie zero. Comenzile plasate pe site sau telefonic pot fi ridicate cu costuri zero din:

  • ┬á┬á┬á┬á┬á┬á AlcoolDiscount Tineretului - Strada Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4, telefon 0751.139.641, email: [email protected]
  • ┬á┬á┬á┬á┬á┬á AlcoolDiscount Tei - Strada Teiul Doamnei 13, sector 2, telefon 0751.139.653, email: [email protected]

Comenzile pot livrate prin curier, cu o taxa de livrare de doar 9,98 de lei in Bucuresti si de 19.98 de lei in tara, cu urmatoarele mentiuni.

1. Pret. Livrarea comenzilor se face prin Cargus, la un pret preferential de doar 9,98 de lei in Bucuresti si de 19.98 de lei in tara, daca acestea nu depasesc o anumita greutate.

2. In cazul comenzilor care depasesc aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a le livra prin Pall-Ex, la costuri ce vor fi calculate ulterior. Dupa plasarea comenzii pe site, clientilor le va fi comunicata suma exacta pentru livrarea produselor. Acestia vor avea posibilitatea sa accepte sau sa refuze livrarea comenzii. Pot de asemenea sa isi modifice comanda prin adaugarea unor produse noi, sau renuntarea la altele, astfel incat costul de transport sa ajunga la o suma acceptata de clienti.

3. Costul preferential de 9.98 de lei prin Cargus se aplica doar pentru comenzile care nu depasesc o anumita greutate, iar destinatia aleasa se afla in interiorul retelei de curierat. Pentru plasarea unei comenzi in afara ariei de curierat, Cargus percepe o taxa suplimentara.

4. Durata livrarii. Livrarea comenzilor in Bucuresti se va face in 24-48 de ore de la confirmarea lor, in zilele lucratore. Livrarea comenzilor in tara se va realiza in 24-72 de ore de la confirmarea lor. In cazul comenzilor care au particularitati, cu ar fi o greutate peste media normala, livrarea se poate face intr-o perioada rezonabila de timp.

5. Exceptii. Durata livrarii comenzilor poate fi mai mare in perioadele promotionale precum Black Friday, Paste sau Craciun, in perioadele cu sarbatori legale sau in alte situatii exceptionale. In aceste momente, firmele de curierat livreaza mai greu pentru ca numarul comenzilor cresc substantial fata de perioadele obisnuite, nu pot livra din cauza conditiilor meteo, angajatii sunt liberi etc.

Retur

AlcoolDiscount isi doreste ca toti clientii sai sa fie multumiti atat de produsele cat si de serviciile oferite. Acestia pot returna produsele comandate sau le pot schimba, in urmatoarele conditii.

1.Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea lor.

2.Costul de retur este suportat integral de expeditor (cumparator). Acesta poate fi retinut din valoarea produsului sau produselor returnate.

3.Clientii au posibilitatea de a returna doar anumite produse din comanda, putand sa le pastreze pe cele pe care si le doresc.

4.Produsele pot fi returnate prin aceeasi firma de curierat prin care au fost livrate, sau prin orice alta firma de curierat dorita de cumparator, la costurile practicate de firma respectiva. Nu se accepta returul prin Posta Romana.

5.Adresa la care vor fi trimise produsele returnate este: AlcoolDiscount Tineretului - Strada Lanariei 93-95, etaj 2 (metrou Tineretului), sector 4, telefon 0751.139.641.

6.Produsele vor trebui inapoiate in starea in care au fost primite, cu ambalajele originale. Daca conditiile de retur sunt indeplinite, clientii vor primi contravaloarea produselor returnate intr-un cont bancar, comunicat de acestia.

Schimb

Clientii care doresc sa returneze produsele comandate si o fac in conditiile enumerate mai sus, au posibilitatea de a cere integral banii inapoi sau de a primi alte produse la schimb.

Daca produsele primite la schimb nu au o valoare egala cu cele returnate, cumparatorul va primi sau va plati, dupa caz, diferenta de pret.


Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice┬á├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.