GRAPPA BIANCA ROCCA BERICA 0.7 L Mareste

Lichior Grappa Bianca Rocca Berica 40% alc., 0.7L, Italia

Rocca Berica

427

Nou

Grappa Barricata Rocca Berica este un lichior apărut pentru prima oară în Italia. Acesta vine servit într-o sticlă clasică, transparentă, care prezintă o etichetă cu iz vintage, pentru a reprezenta clasicismul gustului.

Lichiorul Grappa Barricata Rocca Berica se produce prin maturarea timp de 8 luni în butoaie de stejar, până se obține culoarea chihlimbarie și aroma rafinată de lemn.

Datorită gustului și mirosului lemnos, Grappa Barricata Rocca Berica este una puternică de sine stătătoare, fapt ce face ca recomandarea perfectă a servicii ei să fie seacă, cu gheață. Totuși, poate aduce o notă personală oricărui cocktail.

Mai multe detalii

32,69 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand Grappa
Concentratie Alcool 40%
Tara de origine Italia
Tip lichior


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!