SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

KRESKOVA 0.1L Mareste

Vodca Kreskova, 28% alc., 0.1L, Romania

Kreskova

816

Nou

Kreskova se înscrie în categoria băuturilor tari, care poartă denumirea de vodcă. Provine din România, țară renumită pentru producția de vodcă de calitate superioară. 

Kreskova cu o concentrație alcoolică de 28%, fiind un brand strategic al portofoliului Alexandrion Group, a demonstrat că are toate atributele necesare pentru a se distinge printre băuturi din categoria sa, din întreaga lume, câştigând Medalia Master, cea mai importantă şi ȋnaltă distincţie a prestigioasei competiţii internaţionale The Vodka Masters 2020, desfăşurată ȋn Marea Britanie.

Rezultatele excepţionale s-au succedat pe parcursul ȋntregului an: Kreskova a obţinut medalii de aur la International Spirits Challenge 2020 (Marea Britanie) şi World Spirits Award 2020 (Austria), precum şi o medalie de argint la International Wine & Spirit Competition 2020 (Marea Britanie). Aceste medalii completează si pun ȋn valoare palmaresul de 12 medalii câştigate de Kreskova de-a lungul anilor, la competiţii internaţionale cu autoritate şi longevitate ȋn domeniul băuturilor alcoolice, desfăşurate ȋn Europa, SUA şi Africa de Sud.

Kreskova, o băutură cu o concentraţie alcoolică de 28%, a fost evaluată şi degustată „ȋn orb” de către membrii juriului, care au fost impresionaţi de calităţile şi gustul său şi au decis să ȋi acorde Medalia Master la The Vodka Masters 2020. Lansată ȋn 2008, The Vodka Masters face partea din seria competiţiilor cu rezonanţă şi participare la nivel mondial, The Global Spirits Masters, şi este un concurs care răsplăteşte excelenţa ȋn producţia de băuturi spirtoase, oferind brandurilor elemente de diferenţiere cheie, ȋntr-o piaţă globală extrem de variată. Juriul este format din experţi ȋn băuturi spirtoase, cu experienţă bogată şi cunoştinţe solide despre piaţa băuturilor alcoolice, la nivel internaţional.

În ceea ce privește paleta aromatică, Kreskova prezintă arome de cereale (porumb), o dulceață ușoară și note de vanilie și nuci.

Din punct de vedere gustativ, această vodcă dezvoltă arome echilibrate, lemnoase și ușor picante. Finish-ul este persistent și aromat.

Este recomandat a se servi la temperaturi aflate între 6-8 °C.

6,49 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.1L
Brand Kreskova
Concentratie Alcool 28%
Tara de origine Romania
Producator Kreskova


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!