SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Pravda Vodka Mareste

Vodca Pravda 1.75L, 40% alc.

Pravda

2957

Nou

Pravda Vodka este băutura cu o tradiţie care începe încă din anul 1743, când era destinată doar nobilimii poloneze. Cu timpul, băutura a devenit accesibilă mai multor pături sociale, fiind apreciată pentru aroma deosebită. Licoarea a trecut şi  testul timpului, fiind acum considerată băutură de top, datorită apei de izvor folosită în procesul de distilare.

Pravda Vodka are drept ingrediente de bază porumbul şi secara, împletind fin,  asprimea cu dulceaţa. Apa folosită în procesul de fabricare provine din cele mai adânci izvoare din Munţii Carpaţi, un adevărat dar oferit de natură.

Vodca Pravda se poate savura simplă, cu gheaţă, fiind şi un component important în pregătirea  cocktail-urilor.  De asemenea, poate reprezenta un ingredient de bază în prepararea salatelor din fructe.

Are un miros pătrunzător, iar aromele poartă degustătorul de la izul puternic al porubului, la dulceaţa plăcută a secarei. Culoarea limpede aminteşte de apa limpede şi rece  de izvor folosită pentru obţinerea acestei băuturi speciale.

Mai multe detalii

199,00 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 1.75L
Brand Pravda
Categorie Vodca


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!