PUSCHKIN VODKA 37.5% 1L Mareste

Vodca Puschkin 1L, 37.5% alc., Germania

Pushkin

2016

Nou

Pushkin Vodka a împrumutat denumirea de la renumitul poet rus Alexander Pushkin. Aşa cu poetul a excelat în creaţie, tot aşa şi Vodca Pushkin poate fi considerată o băutură de top. Este unul dintre cele mai apreciate sortimente de vodcă.

Valoarea Pushkin Vodka este conferită de ingredintele 100% naturale folosite în procesul de fabricaţie. Foarte importantă pentru calitatea produsului, este apa de izvor folosită în procesul de distilare, provenită din cele mai adânci izvoare naturale.

Pushkin Vodka poate fi savurată simplă, dar poate fi combinată şi cu alte băuturi, obţinându-se cocktail-uri pline de personalitate. De asemenea, poate fi presărată pe o salată din fructe, conferind desertlui un gust delicios, personalizat de aroma puternică.

Pushkin Vodka are un miros pătrunzător, iar gustul de cereale se distinge fin, lăsând degustătorului o aromă plăcută şi dulceagă. Culoarea limpede şi clară, dă un plus de strălucire acestei băuturi cu personalitate  puternică.

Mai multe detalii

40,03 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 1L
Brand Pushkin
Concentratie Alcool 37.5%
Tara de origine Germania


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!