SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Rom A.H. Riise Royal Danish Navy, 40% alc., 0.7L, Danemarca Mareste

Rom A.H.Riise Royal Danish Navy, 40% alc., 0.7L, Danemarca

A.H.Riise

4419

Nou

Povestea romului A.H.Riise Royal Danish Navy începe acum mult timp.  Albert Heinrig Riise (A.H.Riise) s-a născut în anul 1810, în Danemarca. S-a mutat mai apoi în Caraibe, unde inițial și-a dedicat viața profesională producerii și comercializării de medicamente și plante exotice sau ierburi pe care le aducea din călătoriile sale și le replanta.

A ajuns producător de alcool în scopuri medicinale, însă datorită cererii în continuă creștere de această băutură aromată și dulce, s-a specializat în producerea de romuri. Afacerile sale au fost preluate de doi dintre fiii săi mulți ani mai târziu. Astăzi este o distilerie cu o activitate înfloritoare, romurile fiind exportate și consumate în toată lumea.

Un exemplu clar al măiestriei producătorilor este A.H. RIISE ROYAL DANISH NAVY, care este rezultatul unui amestec de romuri învechite până la 20 de ani. Este produs din melasă obținută prin fermentație lentă și distilat în tradiționalul  „Pot Still”.

Rezultatul acestei metode de producție este un rom foarte închis la culoare, care prezintă arome complexe de cafea, anason, lemn dulce, caramel ars și condimente.

Timp rămas:

144,47 lei

TVA inclus

160,52 lei TVA inclus

-10%

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand A.H.Riise
Tara de origine Danemarca
Producator A.H.Riise


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!