SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! RON BOTRAN ANEJO 12 YO Mareste

Rom Ron Botran Anejo, 12 ani, 0.7L

Botran

3417

Nou

Ron Botran este o linie de rom din Guatemala distilată de Industrias Licoreras de Guatemala. Originile Botranului se întind chiar la începutul secolului XX, când familia a renunțat la distilare în Spania și a emigrat în Guatemala. Acolo au început curând să facă rom la scară mică.

Distilat din sucul concentrat de trestie de zahăr supus fermentării lente, RON BOTRAN ANEJO 12 ANI este îmbătrânit în cadrul sistemului Solera din munții Guatemalaului, în butoaie de stejar alb american care conțineau anterior whisky american, folosite anterior pentru Bourbon și Sherry. Romul , RON BOTRAN ANEJO 12 ANI este foarte expresiv, concentrând note de vanilie, caise și smochine, cacao prajită și note lemnoase.

Timp rămas:

77,70 lei

TVA inclus

107,92 lei TVA inclus

-28%

Caracteristici

Volum0.7L
BrandBotran
ProducatorBotran
Vechime12 ani


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!