SMOKEHEAD PEATED SINGLE MALT 0.7L 43% Mareste

Smokehead Peated Single Malt 0.7L

alc. 43% / vol. 70 cl.


Smokehead

Nou

Smokehead Peated este un remake al excepționalelor malțuri single ce aparțin maestrului Ian MacLeod. Există multe zvonuri despre distileria de unde provin butoaiele, acestea fiind principalul secret ce a dus la apariția acestui whisky puternic și charismatic. Numele implicate în aceste zvonuri variază între Lagavulin, Laphroaig și Caol Ila. Lăsați-vă purtați într- o călătorie senzorială de către Smokehead Peated  și gustați notele deosebite de fum de turbă și condimente exotice de pe insula Islay.  

Smokehead Peated s-a remarcat în lumea whisky-ului ca fiind un whisky pentru oamenii mereu dornici de lucruri noi. Acest whisky poate fi descris ca fiind un echilibru perfect, sortimentul îmbinând perfect arome sărate cu note piperate, accente dulci şi tente de fum. Cum reuşeşte să facă asta într-un mod așa de plăcut și deosebit, rămâne un mister.

Smokehead Peated are mirosul dominat de accente de fum, condimente, lămâie și ghimbir,toate acestea pe o bază fructată, încântătoare. Gustul este dominat de note piperate, fum, miere, stafide și cele mai exotice condimente. Finish-ul este unul afumat, cu tente de citrice și ierbos.   

Mai multe detalii

144,98 lei

TVA inclus


2479

Informații

Alcool 43%
Categorie Whisky
Litraj 70cl
Stil Single Malt
Vechime -
Tara de origine Scoția
Culoare Auriu ambră


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language


Reviews

Be the first to write your review !