Nici un produs
Taxa de transport poate suporta modificari in functie de greutatea produselor alese, dar și de adresa de livrare pentru localitatile aflate in afara retelei de curierat.
Campari Bitter 25% 0.7L este o băutură spirtoasă obținută dintr-o infuzie de ierburi amare, plante aromatice și fructe macerate în alcool. Rețeta acestei băuturi a rămas secretă de peste 160 de ani. Cu o culoare unică roșu aprins, o aromă inconfundabilă și un gust minunat, Campari Bitter 25% 0.7L a fost întotdeauna considerată o băutură alcoolică...
Martini Riserva Speciale reprezintă un nou tip de Vermut de Torino caracterizat de două expresii complementare: Rubin şi Chihlimbar. Asemenea celorlalte vermuturi din gama Martini, acesta provine din frumoasa zonă Piemont, Italia. Vinurile folosite in compoziţia sa au fost atent selecţionate de însuşi Beppe Musso – Master Blender Martini. Pentru a crea...
CINZANO ROSSO este un aperitiv care intrigă prin expresivitatea oferită de buchetul intens și aromele condimentate. Vermuturile Cinzano datează din 1757 , rămânând o afacere de familie până în 1985.nCreat în Torino, Cinzano Rosso este originalul portofoliului vermut al Cinzano. Culoarea sa de chihlimbar reflectă bogata infuzie de plante și condimente a...
ANTICA FORMULA CARPANO 1L este un vermut roșu, creat după o rețetă inspirată de un vin nemțesc dulce. Acesta este produs din vin alb: muscatel din zona Piedmont și alte vinuri din partea sudică a țării. ANTICA FORMULA CARPANO 1L este caracterizat de arome intense de ierburi, vanilie, fructe uscate și note subtile și delicate de coajă de portocală. Acesta...
Angelli Cherry este un lichior renumit și foarte apreciat pe piața băuturilor din România. La baza obținerii acsti produs stau vinul și sucul de cireșe. Angelli Cherry face parte din categoria vermouth, lichior. Aromele sale trădează tente de cireșe, după cum sugerează și numele. Datorită mirsului fructat și dulce, dar și al gustului în aceeași notă,...
Vermutul este o băutură alcoolică din vin în care au fost adăugate diferite plante amare și aromatice, rădăcini, scoarță de copac, flori, semințe și condimente.
Istoria vermutului își are începutul în secolul al XVIII-lea, în Italia, iar pelinul este planta tradițională și principală a acestei băuturi aromate. La început, băutura era folosită în scop medicinal, iar mai apoi a început să fie servit ca și aperitiv în restaurantele din Torino. De-a lungul anilor acesta a cunoscut celebritatea globală, iar astăzi este servit fie ca aperitiv, fie ca ingredient principal pentru cocktailuri cunoscute, precum Martini, Manhattan sau Negroni.
Denumirea de vermut provine de la cuvântul de origine germană ”wormwood”, care în traducere înseamnă pelin.
Pentru un cocktail bun momentul potrivit este oricând, așa că încearcă și tu rețete celebre cu vermut.