SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Vin rose Kopke Tawny, cupaj, 19.5% alc., 0.75L Mareste

Vin porto rosu, Kopke Tawny Douro, Cupaj, 19.5% alc., 0.75L

4082

Nou

Vinul de Porto este un vin fortificat produs în regiunea Douro, în condiții deosebite și cu reguli specifice unde se respectă cu strictețe tradiția. Procesul de fermentare se bazează pe tradiție și include oprirea fermentării mustului prin adăugarea de rachiu, țuică sau brandy, vinurilor de bază. Îmbătrânirea lor se face prin mai multe metode spre exemplu, în butoaie tradiționale sau în sticle.

KOPKE TAWNY PORTO 0.75L 19.5% este un vin de Porto îmbătrânit în butoaie de lemn de stejar timp de 10 ani. După deschiderea unei sticle de KOPKE TAWNY PORTO 0.75L 19.5% conservarea, întreținerea și menținerea acesteia depinde foarte mult de categoria din care face parte, astfel KOPKE TAWNY PORTO 0.75L 19.5% se poate păstra timp de 3 săptămâni fără ca gustul sau aroma acestuia să se schimbe.

KOPKE TAWNY PORTO 0.75L 19.5% este recomandat să fie servit la temperaturi cuprinse între 10 și 14 grade Celsius.

Timp rămas:

33,46 lei

TVA inclus

41,83 lei TVA inclus

-20%

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Kopke
Concentratie Alcool 19.5%
Culoare rosu
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Douro


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!