SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Nou Vin rosu demidulce, Cupaj, Schwaben Wein Recas, 0.75L, 12.5% alc., Romania Mareste

Vin rosu demidulce, Cupaj, Schwaben Wein Recas, 0.75L, 12.5% alc., Romania

Cramele Recas

3803

Nou

Cupaj, Schwaben Wein Recaș este un vin roșu, care se înscrie în categoria vinurilor demidulci. Provine din România, al șaptelea mare producător de vin din Europa și, de departe, al treisprezecelea mare producător de vin din lume. România este o insulă latină într-o mare slavă, având afinități mai curând cu Franța decât cu vecinii săi.

Cu o culoare roșu-arămie, Cupaj, Schwaben Wein Recaș își are originea în regiunea Banat și Transilvania, cea mai mică regiune viticolă a României. Această regiune a făcut parte din Imperiul Austro-Ungar, iar vinurile produse reflectă acest lucru, tinzând să fie după modelul nemțesc, cu aciditate picantă.

Cupaj, Schwaben Wein Recaș este produs din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon și Pinot Noir, scoțându-le în evidență chintesența.

În ceea ce privește paleta aromatică a acestui vin românesc, Cupaj, Schwaben Wein Recaș prezintă arome ademenitoare de prune, violete, nuci și caramel.

Relativ la profilul gustativ, acest vin scoate în evidență arome fructate, însoțite de arome de nuci caramelizate.

Este indicat a se servi la o temperaturi aflate între  8-12°C și, în privința combinării acestui vin cu alimentele, este indicat a se asocia cu carne roșie, carne la grătar și brânzeturi.

14,91 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Schwaben Wein
Concentratie Alcool 12.5%
Tara de origine Romania
Culoare rosu
Tip demidulce
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Recas
Producator Cramele Recas
Categorie Vin


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!