SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Vin rosu, Cupaj, Terroir de Roche Mazet, Minervois Cuvee Reserve, 0.75L, 13.5% alc., Franta Mareste

Vin rosu, Cupaj, Terroir de Roche Mazet, Minervois Cuvee Reserve, 0.75L, 13.5% alc., Franta

4325

Nou

Terroir de Roche Mazet, Minervois Cuvée Réserve este un vin ce face parte din gama Roche Mazet a companiei Castel Freres. Inființată în anul 1949 de către Pierre Castel, Castel Frères este cea mai mare companie producătoare de vin din Franța și Europa, iar pe plan mondial ocupă locul al treilea.

Roche Mazet este vinul numărul 1 în Franța. Denumirea de ”Roche Mazet” are o semnificație aparte: în limba franceză, ”roche” înseamnă stâncă, lucru ce face referire la solurile argiloase de calcar din regiunea Pays d'Oc. ”Mazet” este un adăpost de piatră pentru fermieri, viticultori și crescători, simbolizând o persoană în mijlocul viței de vie.

Vinurile Roche Mazet sunt preparate cu multă pasiune, fiind folosiți cei mai buni struguri ai soiului, după o selecționare atentă. Procesul de vinificație este amplu și include tehnici care scot în evidență calitățile fine ale fiecărui soi de struguri în parte. Vinurile Roche Mazet sunt maturate în butoaie de lemn de stejar, alese în funcție de calitățile fiecărui tip de viță de vie.

Terroir de Roche Mazet, Minervois Cuvée Réserve are o culoare violet intensă, iar gustul este redat de arome expresive și complexe, dominate de fructe negre și roșii. Strugurii din soiuri de Syrah, Grenache și Carignan sunt recoltați mecanic. Vinificarea se face tradițional, în rezervor, cu un control riguros de temperatură, timp de 21 de zile.

Terroir de Roche Mazet, Minervois Cuvée Réserve se servește cu friptură de vită, mâncăruri cu sos și brânzeturi.

Se servește la temperaturi de 16°C.

Mai multe informații despre produs, puteți afla aici: https://www.castel-freres.com/en/index.html

Timp rămas:

36,13 lei

TVA inclus

42,50 lei TVA inclus

-15%

Caracteristici

Brand Roche Mazet
Concentratie Alcool 13.5%
Tara de origine Franta
Culoare rosu
Soi de struguri Cupaj


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!