SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Nou Vin roze sec, Cupaj, Muse Day Recas, 0.75L, 11.5% alc., Romania Mareste

Vin roze sec, Cupaj, Muse Day Recas, 0.75L, 12.5% alc., Romania

Cramele Recas

4198

Nou

Cupaj, Muse Day Recaș este un vin roze, care se înscrie în categoria vinurilor seci. Provine din România, al șaptelea mare producător de vin din Europa și, de departe, al treisprezecelea mare producător de vin din lume. România este o insulă latină într-o mare slavă, având afinități mai curând cu Franța decât cu vecinii săi.

Cu o culoare roz-trandafirie, Cupaj, Muse Day Recaș își are originea în regiunea Banat și Transilvania, cea mai mică regiune viticolă a României. Această regiune a făcut parte din Imperiul Austro-Ungar, iar vinurile produse reflectă acest lucru, tinzând să fie după modelul nemțesc, cu aciditate picantă.

Exprimând măreția solurilor din regiunea Banat-Transilvania, acest vin roze sec este un amestec a două soiuri de struguri: 50% Cabernet Franc și 50% Cabernet Sauvignon, fapt care îi conferă complexitate și profunzime.

Estetica dominantă a vinului românesc Cupaj, Muse Day Recaș este dată de stilul său elegant, de culoarea sa trandafiriu-perlată și de design-ul armonios, de bun gust, la care se alătură o îmbinare plăcută a elementelor roz-perlat ale sticlei.

Acest vin roșu are o paletă aromatică bogată și variată și o prospețime de neegalat: își expune cu admirație aromele de fructe roșii (cireșe, rodii), oferind un contrast cu ajutorul notelor de trandafir.

Din punct de vedere gustativ, Cupaj, Muse Day Recaș este echilibrat, având înclinație către fructele roșii, a căror prospețime se remarcă subtil.

Este indicat să se servească la temperaturi aflate între 10-15° C și, în ceea ce privește gastronomia, este recomandat a se servi alături de brânzeturi, carne de vită, carne de porc și orice produs preparat din carne.

66,44 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Muse
Concentratie Alcool 12.5%
Tara de origine Romania
Culoare roze
Tip sec
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Recas
Producator Cramele Recas
Categorie Vin


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!