SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

VIN SANGE DE TAUR ROZE 0.75L Mareste

Vin roze, Cupaj, Sange de Taur 7 Coline Tohani, 0.75L, Romania

Sange de taur

2440

Nou

Sânge de Taur Roze este un vin cu gust deosebit care a luat naștere la Domeniile Tohani, din mai multe soiuri de struguri care i-au dat acest aspect și gust aparte.

Vinul Sânge de Taur Roze vine să aducă consumatorului o experiență răcoritoare, cu o puternică trăire aromatică. Acest vin rose de masă, fructos, se află la intersecția dintre demidulce și dulce. Sânge de Taur Roze este obținut prin vinificarea în alb, la temperatură scăzută, a mai multor soiuri de struguri. Aroma și dulceața vinului, duc cu gândul la fructele pădurii. Este un vin dens, cu o puternică personalitate.

Vinul Sânge de Taur Roze reprezintă unul dintre acele vinuri pe care toată lumea le adoră și le consumă măcar o singură dată și care mai mult ca sigur o să îl mai degustați.

Vinul Sânge de Taur Roze se găsește la 75 cl, având 10% alcool. Se recomandă ca acest vin să fie păstrat la o temperatură cuprinsă între 5 ˚C și 15 ˚C. De asemenea, este recomandat să se servească bine răcit, la desert.

Mai multe detalii

12,53 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Sange de taur
Concentratie Alcool 10%
Tara de origine Romania
Culoare roze
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Tohani - Dealu Mare
Producator Sange de taur


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!