BELVEDERE 0.7L Mareste

Vodca Belvedere 0.7l

alc. 40% / vol. 70 cl.


Belvedere

Nou

Vodka Belvedere este distilat─â ├«n inima ora╚Öului Mazovia din ap─â curat─â 100%, ce aduce un omagiu de mai mult de ╚Öase sute de ani tradi╚Ťiei poloneze. C├ónd Belvedere a creat prima vodc─â de lux din lume, ├«n 1993, nimic nu a fost l─âsat la ├«nt├ómplare. Alegerea variet─â╚Ťii ingredientelor, calitatea apei, metodele ╚Öi tehnicile utilizate pentru fermentare, distilare ╚Öi filtrare ╚Öi chiar ╚Öi sticla: toate aceste au pus bazele a ceea ce ├«nseamn─â Belvedere ast─âzi ╚Öi de ce este diferit─â de toate celelalte sortimente de vodk─â de lux din lume.

Secretul din spatele producerii acestei votci este combina╚Ťia de calitate impecabil─â a ingredientelor provenite din surse locale: secar─â Dankowskie, o secar─â cu caracteristici distinctive ╚Öi cea mai pur─â ap─â extras─â din f├ónt├óni situate ├«n bazele distileriei.

Distilat─â de patru ori, vodka este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â cu o prezentare excep╚Ťional─â. Sticla este prima de acest gen folosit─â ├«n prezentarea unei b─âuturi ╚Öi combin─â sticl─â mat─â ╚Öi transparent─â pe care este ilustrat─â ÔÇ×BelwederÔÇŁ, palatul preziden╚Ťial polonez.

Mai multe detalii

128,68 lei

TVA inclus


1278

Informa╚Ťii

Alcool 40%
Categorie Vodka
Litraj 0.7L
Stil Fara Aroma
Tara de origine Polonia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language


Reviews

Be the first to write your review !

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice┬á├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.