SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Whisky Single Barrel

Conține 1 produs.
Arata 1 - 1 din 1 articol
 • Whisky Bourbon Jack Daniel's Single Barrel + pahar, 45% alc., 0.7L
  Momentan indisponibil

  Whisky Bourbon Jack Daniel's Single Barrel + pahar, 45%...

  4359

  Jack Daniel’s este unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume! Acesta este este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey, pentru că acesta era și este filtrat prin...

  169,99 lei

Whisky Single Barrel  ( sau Single Cask Whiskey ) este o categorie premium de whisky, unde fiecare sticlă provine dintr-un butoi individual de îmbătrânire, pentru uniformitatea gustului și a culorii. Chiar dacă unele sortimente de whisky nu sunt blended, ele conțin mai multe loturi din același an sau ani diferiți, combinate în fiecare sticlă pentru a obține rezultatul dorit din punct de vedere al calității.

Fiecare butoi de whisky este îmbuteliat separat pentru categoria Single Barrel Whisky,  purtând fiecare sticlă numărul butoiului scris pe etichetă alături de datele îmbătrânirii produsului. În acest fel este respectat caracterul fiecărui butoi în parte, fiecare având caracterul său unic și o aromă mai complexă.

Filtrare dupa:
Volum
Concentratie Alcool