Vipra Rosa Bigi Expand

Vipra Rosa BigiNou

Este un vin roze ob╚Ťinut din 70% struguri Merlot ╚Öi 30%  Sangiovese.  Vipra Rosa Bigi este un vin italian sec, cu parfum de cire╚Öe,  flori de trandafir ╚Öi violete ╚Öi arom─â de mure ╚Öi vi╚Öine coapte.

Este ob╚Ťinut din struguri cule╚Öi de pe dealurile din jurul ora╚Öului Orvieto, din regiunea Umbria, ├«n centrul Italiei. Umbria este o regiune de dealuri cu o produc╚Ťie anual─â de vin de aproximativ un milion de hl.

Mai multe detalii

27,19 lei

TVA inclus


382

Informa╚Ťii

Strugurii sunt vinifica╚Ťi prin metoda de ob╚Ťinere a vinului alb, cu o macerare de scurt─â durat─â a pieli╚Ťelor ├«n must ├«n rezervoare din o╚Ťel inoxidabil la o temperatur─â controlat─â. Prin aceast─â procedur─â se ob╚Ťine un vin de culoare roz coral cu un buchet proasp─ât, parfumat, moale ╚Öi echilibrat. 

Vipra Rosa Bigi poate fi servit la o temperatur─â de aproximativ 14╦ÜC al─âturi de preparate din carne alb─â, paste, pizza ╚Öi br├ónzeturi.   

                                                                       

 


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.