Descopera o selectie inedita de vinuri portugheze si lasa-te purtat pe meleagurile Portugaliei! La Alcool Discount vei gasi vinuri portugheze de calitate la preturi mici! Cumpara acum!

Saptamana Vinului Portughez

Campania este valabilă în perioada 15-21 septembrie inclusiv. Stocurile sunt limitate.

Portugalia are o mare diversitate de stiluri și tipuri de vin. Topografia și demografia diferitelor regiuni situate în țară îi permit să producă o gamă de vinuri de înaltă calitate. Dintre acestea, vinurile portugheze alese minuțios de noi sunt rezultatul celor mai intense arome și gusturi, celor mai bune caracteristici ale viței-de-vie și a celor mai bune tehnologii enologice.

Pentru noi, toate sticlele vândute și livrate clienților sunt o oportunitate unică de a stimula curiozitatea oenologică portugheză, prin emoții intense transmise de arome și gusturi rafinate, care exprimă particularitățile solului, caracteristicile viței-de-vie, hărnicia și priceperea omului.

Acesta este sensul propunerii noastre: o selecție inedită de vinuri portugheze, o călătorie emoțională care începe de la vița-de-vie și se termină cu arome de mare personalitate. 

Portugalia nu este doar despre vinul Porto. Datorită climatului său variat și bogăției strugurilor autohtoni, oferă o gamă foarte largă de vinuri albe, roz și roșii fascinante.
În vinurile portugheze putem găsi o mare varietate de struguri, aproximativ 250, mulți dintre ei indigeni, care ne permit să obținem un caracter unic și diferențiat printre marile vinuri mondiale.

Calitățile vinurilor portugheze fac să merite să petreci ceva timp pentru a le cunoaște cu adevărat și pentru a le aprecia numeroasele profiluri aromatice. Fă și tu o călătorie în lumea vinului portughez alături de noi și vei descoperi că acest ținut al contrastelor ascunde vinuri excepționale! Portugalia este un loc minunat, așa că te invităm să o cunoști și tu!