Domaine Larroque 0.75 L Expand

Domaine Larroque 0.75 LNou

Volum: 0.75 L

Regiune: Mekn├Ęs ÔÇô F├Ęs

Temperatura de servire: 16-18˚C

Mai multe detalii

24,98 lei

TVA inclus


991

Informa╚Ťii

Este un vin ro╚Öu sec, originar din Maroc, de culoare ro╚Öu rubiniu, cu parfum de scor╚Ťi╚Öoar─â ╚Öi cui╚Öoare, cu arom─â de prune ╚Öi caise.

Vinul este un cupaj din soiurile Merlot (60%) ╚Öi Syrah (40%),  cules manual. Fiecare sortiment este vinificat separat dup─â ultimele tehnologii mondiale.

Vinul din Maroc prezint─â o cerere aflat─â ├«ntr-o cre╚Ötere fulminant─â ├«ncep├ónd cu anul 1990 datorit─â investi╚Ťiilor str─âine, predominante fiind cele de sorginte francez─â.

Factorul climateric propice dezvolt─ârii vinurilor de calitate superioar─â face din Maroc ╚Ťara atribuit─â cu cel mai mare poten╚Ťial natural datorit─â reliefului variat ╚Öi a influen╚Ťei de r─âcire a  Atlanticului.

Se recomandă a se servi la o temperatură de aproximativ 16˚C alături de preparate din carne roșie.

Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie

Domaine Larroque 0.75 L

Domaine Larroque 0.75 L

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.