Barros D.O.C. Douro Rose 2015 Expand

Barros D.O.C. Douro Rose 2015

alc. 14% / vol. 70cl


Nou

Barros D.O.C. Douro Rose 2015 este un vin ob╚Ťinut din soiurile de struguri Tinta Roriz, Touriga Franca ╚Öi Touriga Franca, ├«n regiunea Cima Corgo din Portugalia.

Barros D.O.C. Douro Rose 2015 este ob╚Ťinut ├«n urma procesului de separare a boabelor de ciorchini ╚Öi zdrobirea acestora, are loc o macerare timp de dou─â ore la temperaturi sc─âzute, precedat─â de decantarea mustului. Ulterior, timp de 15 zile, are loc fermenta╚Ťia ├«n butoaie din o╚Ťel inoxidabil la o temperatur─â cuprins─â ├«ntre 12 ╚Öi 14Ôü░C.

Se recomandă ca vinul Barros D.O.C. Douro Rose 2015 să se servească la o temperatură de aproximativ 10°C, alături de salate, pește și sushi.

Barros D.O.C. Douro Rose 2015 este un vin roze corpolent, cu o prospe╚Ťime eviden╚Ťiat─â de gustul exuberant ╚Öi fructat. Acest vin prezint─â arome puternice de fructe ro╚Öii s─âlbatice, cu note de c─âp╚Öuni ╚Öi coac─âze ro╚Öii. 

Vin roze corpolent, cu o prospe╚Ťime eviden╚Ťiat─â de gustul exuberant ╚Öi fructat. Vinul Barros D.O.C. Douro Rose 2015 prezint─â un caracter puternic ╚Öi o mare expresivitate. 

Mai multe detalii

Momentan indisponibil

24,38 lei

TVA inclus


1681

Informa╚Ťii

Țară de OriginePortugalia
Varietate
Vechime
ABV (vol.alc )13%
CuloareRose
Stil
Producator
NasArome de fructe ro╚Öii s─âlbatice, cu note de c─âp╚Öuni ╚Öi coac─âze ro╚Öii. 
Potriviri culinareSalate, pește și sushi


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
Barros D.O.C. Douro Rose 2015

Barros D.O.C. Douro Rose 2015

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.