Casa de piatra Rosu Expand

Casa de piatra Rosu

alc. 11.5% / vol. 75 cl.


Nou

Vinul Cas─â de Piatr─â este ├«mbuteliat la Jari╚Ötea ÔÇô Odobe╚Öti. Crama a fost ├«nfiin┼úat─â ├«n anul 2002, iar ├«n anul 2005 au fost finalizate moderniz─ârile ╚Öi retehnologiz─ârile la standarde europene, av├ónd o capacitate de prelucrare struguri de peste 1000 tone ┼či de p─âstrare a vinurilor ├«n tancuri de inox ┼či baricuri de stejar. M├óndria companiei este un beci hrub─â, ce dateaz─â din sec. al XVIII-lea, complet restaurat, ce depoziteaz─â la ├«nvechit peste 3.000 hectolitri de vinuri premium, ├«n tancuri de inox ┼či baricuri de stejar.

Speciali┼čtii companiei cultiv─â o suprafa┼ú─â de 65 ha vie din care au reu┼čit ├«n ace┼čti ani s─â replanteze 35 ha planta┼úii tinere de vi┼ú─â de vie, cu soiuri europene ┼či autohtone din cele mai apreciate, cum ar fi soiurile: Galben─â de Odobe┼čti, ┼×arb─â, Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling de Rhin, Feteasc─â Regal─â, Plavaie, Mustoas─â de Maderat, Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasc─â Neagr─â.

Plaiul ┼×arb─â Odobe┼čti, acolo unde este asezat─â Crama ┼×arb─â, de┼úinut─â de compania Odobe┼čti Vinex, este situat─â pe colinele Subcarpa┼úilor de Curbur─â, cu ├«ntinderea viilor p├ón─â spre p─âdurile M─ân─âstirii Cr─âciuna ┼či v├órful M─âgurei Odobe┼čtilor. Excelenta expunere la soare, est, sud-est, pe care o confer─â pozi┼úia geografic─â, particularita┼úile solului ┼či umiditatea echilibrat─â, fac din vinurile acestei podgorii cel mai sublim produs al naturii ┼či omului.

La mas─â, la petreceri sau la distractie poate fi  servit al─âturi de orice friptur─â de vit─â, porc, v├ónat ┼či chiar de fazan sau curcan.

Mai multe detalii

8,97 lei

TVA inclus


1101

Informa╚Ťii

Alcool11.5%
CategorieVin Rosu
Litraj0.75L
Tara de origineRomania


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
Casa de piatra Rosu

Casa de piatra Rosu