COLECȚIE COJUȘNA MERLOT Expand

COLECȚIE COJUȘNA MERLOT

alc. 12% / vol. 75Nou

Colectie Cojusna Merlot este un vin roşu demisec. Produs din struguri selectaţi de soiul Merlot recoltaţi în zonele Centru și Sud ale Moldovei. Vinul are o culoare roşie saturată cu nuanţe purpurii. Aroma este complexă cu nuanţe de fructe şi o tentă catifelată plăcută după gustare. Se potriveşte cu mâncăruri din carne.

Peste 200 de hectare de viţă de vie sunt amplasate în zona centrală a ţării (regiunea Codru), cu condiţii unice pentru cultivarea soiurilor europene de viță de vie. Mândria companiei o constituie renumitul “Chateau Cojușna” unde fiecare vin are istoria sa aparte și însuși beciurile sunt niște lăcașuri de amintiri, fiind o dovadă a muncii noastre asidue. Tradiția vinului moldovenesc își trage rădăcinile din cele mai vechi timpuri. Poporul care a trăit pe teritoriul Moldovei, în secolul al șaptelea înaintea erei noastre, știa secretul pregătirii vinului.

Poate de aceea, vorbind despre caracterul său înfocat, moldovenii susțin că prin venele lor nu curge sânge, ci adevăratul vin roșu. Sălile de degustare în subsolurile “Château Cojușna” reprezintă adevărate mașini ale timpului, deoarece degustările se petrec în “epoca medievală”, unde în liniștea subsolurilor palatului, puteți deveni familiari cu aceste vinuri.

Vin roșu demisec cu buchet de fructe de pădure. Se servește la o temperatură de  aproximativ 16⁰C alături de preparate din carne roșie, vânat și brânzeturi maturate.

Mai multe detalii

14,86 lei

TVA inclus


1498

Informații

Alcool12%
CategorieVin Rosu
Litraj0.75L
Tara de origineMoldova
Temperatura de servire16˚C
Potrivire culinaraPreparate din carne roșie, vânat și brânzeturi maturate.


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

COLECȚIE COJUȘNA MERLOT

COLECȚIE COJUȘNA MERLOT

Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.