COLECȚIE COJUȘNA MERLOT Expand

COLECȚIE COJUȘNA MERLOTNou

Alcool12%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
Tara de origineMoldova

Mai multe detalii

14,86 lei

TVA inclus


1498

Informații

Compania "MIGDAL-P" S.A. este unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de vinuri din Republica Moldova.


„Migdal-P” S.A. a fost fondată în septembrie 1995, iar în decembrie 1999 în localitatea Cojușna a fost finisată construcția filialei „Chateau Cojușna” ce se întinde pe o suprafață de ≈ 4 ha.


În prezent „Migdal-P” este o companie unind într-un sistem cîteva complexe de vinificaţie.

Activitatea sa de baza fiind producerea şi comercializarea vinurilor precum şi a altor băuturi alcoolice.


Peste 200 de hectare de viţă de vie sunt amplasate în zona centrală a ţării (regiunea Codru), cu condiţii unice pentru cultivarea soiurilor europene de viță de vie. Mândria companiei "MIGDAL-P" S.A. o constituie renumitul “Chateau Cojușna” unde fiecare vin are istoria sa aparte și însuși beciurile sunt niște lăcașuri de amintiri, fiind o dovadă a muncii noastre asidue.

Astfel compania se integrează perfect în dezvolatrea continua și durabilă a culturii de consum al vinului, la promovorea imaginii țării și a tradițiilor ei seculare.


Chateau Cojusna Migdal P înseamnă astăzi aproape.

Colecție de vinuri vechi de înaltă calitate, obținute cu ajutorul tehnologiei clasice din struguri atent selecționați din  zona “Château Cojușna, Moldova.
Vinurile acestei colecții sunt păstrate în pivnițe, la temperatura de 14⁰C și 82% umiditate.

Tradiția vinului moldovenesc își trage rădăcinile din cele mai vechi timpuri. Poporul care a trăit pe teritoriul Moldovei, în secolul al șaptelea înaintea erei noastre, știa secretul pregătirii vinului.

Poate de aceea, vorbind despre caracterul său înfocat, moldovenii susțin că prin venele lor nu curge sânge, ci adevăratul vin roșu. Sălile de degustare în subsolurile “Château Cojușnareprezintă adevărate mașini ale timpului, deoarece degustările se pretrec în epoca medievală”, unde în liniștea subsolurilor palatului, puteți deveni familiari cu aceste vinuri.

Vin roșu demisec cu buchet de fructe de pădure. Se servește la o temperatură de  aproximativ 16⁰C alături de preparate din carne roșie, vânat și brânzeturi maturate.

Vin roşu demisec. Produs din struguri selectaţi de soiul Merlot recoltaţi în zonele Centru și Sud ale Moldovei. Vinul are o culoare roşie saturată cu nuanţe purpurii. Aroma este complexă cu nuanţe de fructe şi o tentă catifelată plăcută după gustare. Se potriveşte cu mâncăruri din carne.
Alc.12% vol. Zahar 10 g/dm3 Vol. 0,75 L. anul roadei 2015

Recenzie

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.