Fetească Neagră Castelul dintre Vii Expand

Fetească Neagră Castelul dintre ViiNou

Fetească Neagră Castelul dintre Vii este un vin sec, de culoare roșie, cu tente rubinii și arome de stafide negre, mai bogat și mai fin odată cu învechirea. Este un vin bine individualizat în lumea vinurilor roșii românești. Aroma ușoară de fructe de pădure și prune îl recomandă a fi asociat  cu preparate din carne ușor afumate sau pateuri cu carne. Se recomandă a se servi la o temperatură de aproximativ 16˚C.                              

Mai multe detalii

12,98 lei

TVA inclus


48

Informații

Vinul Fetească Neagră Castelul dintre Vii este obținut din soiul Fetească Neagră, un soi de struguri negricios, originar din Moldova, iar acum plantat pe scară largă în România. Acesta este considerat a face parte din vinurile roșii de top din țara noastră, prezentând un caracter picant, o aromă de fructe afumate și taninuri bine structurate.                                                   

Soiul Fetească Neagră este foarte atractiv pentru viticultori deoarece este foarte rezistent atât la frig cât și la secetă. Acesta se coace târziu și are pielița groasă, rezultând astfel un vin cu un conținut ridicat de antociani, care dau vinului un pigment excelent.                          

Recenzie

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Fetească Neagră Castelul dintre Vii

Fetească Neagră Castelul dintre Vii

Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.