Cabernet Sauvignon Castelul dintre Vii Expand

Cabernet Sauvignon Castelul dintre ViiNou

Cabernet Sauvignon Castelul dintre Vii  este un vin ro╚Öu sec, cu un puternic caracter imprimat de soiul din care provine. Culoarea de un ro╚Öu intens este bine protejat─â de taninuri. Gustul este ├«ntr-o armonie perfect─â, dominat de nota de fructe de p─âdure, l─âs├ónd o u╚Öoar─â astringen╚Ť─â. Se recomand─â a se servi la temperatura de 16╦ÜC asociat cu diverse preparate culinare din toate tipurile de carne.                                                                                                                                                  

Mai multe detalii

12,98 lei

TVA inclus


49

Informa╚Ťii

Vinul Cabernet Sauvignon Castelul dintre Vii este ob╚Ťinut din soiul Cabernet Sauvignon, probabil, cel mai faimos soi de struguri de vin ro╚Öu de pe P─âm├ónt. Rivalizeaz─â ├«n aceast─â privin╚Ť─â numai cu Merlot din Bordeaux ╚Öi opusul s─âu ├«n Burgundia, Pinot Noir. De la originile sale din Bordeaux, Cabernet s-a extins cu succes ├«n aproape fiecare ╚Ťar─â viticol─â din lume. Vinurile Cabernet Sauvignon au c├óteva tr─âs─âturi comune: culori profunde, o structur─â bun─â a taninurilor, aciditate moderat─â ╚Öi arome de coac─âze negre, condimente ╚Öi lemn de cedru.              

Grad de alcool: 11,5%

Volum: 75 cl

Podgorie: Huși

Temperatură de servire.: 14-16˚C

Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cabernet Sauvignon Castelul dintre Vii

Cabernet Sauvignon Castelul dintre Vii

Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.