Pre╚Ť redus! BELVEDERE 0.7L Expand

Black Friday 2019!

BELVEDERE

alc. 40% / vol. 70 cl.


Belvedere

Nou

Vodka Belvedere este distilat─â ├«n inima ora╚Öului Mazovia din ap─â curat─â 100%, ce aduce un omagiu de mai mult de ╚Öase sute de ani tradi╚Ťiei poloneze. C├ónd Belvedere a creat prima vodc─â de lux din lume, ├«n 1993, nimic nu a fost l─âsat la ├«nt├ómplare. Alegerea variet─â╚Ťii ingredientelor, calitatea apei, metodele ╚Öi tehnicile utilizate pentru fermentare, distilare ╚Öi filtrare ╚Öi chiar ╚Öi sticla: toate aceste au pus bazele a ceea ce ├«nseamn─â Belvedere ast─âzi ╚Öi de ce este diferit─â de toate celelalte sortimente de vodk─â de lux din lume.

Secretul din spatele producerii acestei votci este combina╚Ťia de calitate impecabil─â a ingredientelor provenite din surse locale: secar─â Dankowskie, o secar─â cu caracteristici distinctive ╚Öi cea mai pur─â ap─â extras─â din f├ónt├óni situate ├«n bazele distileriei.

Distilat─â de patru ori, vodka este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â cu o prezentare excep╚Ťional─â. Sticla este prima de acest gen folosit─â ├«n prezentarea unei b─âuturi ╚Öi combin─â sticl─â mat─â ╚Öi transparent─â pe care este ilustrat─â ÔÇ×BelwederÔÇŁ, palatul preziden╚Ťial polonez.

Mai multe detalii

Time left:

140,58 lei

TVA inclus

152,80 lei TVA inclus

-8%


1278

Mai comanda produse de minim 200,00 lei pentru a obtine livrare gratuita!

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
StilFara Aroma
Tara de originePolonia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
BELVEDERE

BELVEDERE