Absolut Vodka Blue 0.5 L Expand

Absolut Vodka Blue

alc. 40% / 50 cl.


Absolut

Nou

Absolut Vodka este o vodcă gustoasă clasică distilată din grâu de toamnă. Reteta după care este produsă are peste 30 de ani, iar designul sticlei este inspirat de sticlele ce se foloseau pentru depozitarea lichidelor medicamentoase în secolul al XVIII-lea.

Aceast─â vodk─â este de origine suedez─â, fabricat─â exclusiv din ingrediente naturale ╚Öi, spre deosebire de alte votci, nu con╚Ťine zah─âr ad─âugat. Are un gust bogat ╚Öi complex, dar neted ╚Öi moale, cu nuan╚Ťe distincte de cereale, urmate de un indiciu subtil de fructe uscate.

Principalele ingrediente din Absolut Vodka sunt ap─â ce provine dintr-o f├ónt├ón─â ad├ónc─â din Ahus (Suedia) ╚Öi gr├óu de iarn─â. Gr├óul de iarn─â difer─â de celelalte tipuri de gr├óu fiind sem─ânat ├«n toamn─â ╚Öi a recoltat anul urm─âtor, tot toamna. ├Än toat─â aceast─â perioad─â dintre cele dou─â sezoane, gr├óul are timp s─â creasc─â sub z─âpada suedez─â, dezvolt├óndu-╚Öi caracteristicile de care produc─âtorii Absolut au nevoie pentru fabricarea acestei b─âuturi. O alt─â not─â important─â ├«n crearea acestei b─âuturi este, de asemenea, ideea utiliz─ârii ├«ngr─â╚Ö─âmintelor ├«n cantit─â╚Ťi c├ót se poate de mici.

Mai multe detalii

41,07 lei

TVA inclus


2101

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
StilFara Aroma
Tara de origineSuedia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
Absolut Vodka Blue

Absolut Vodka Blue

Accept

Site use cookies