PUSCHKIN VODKA 37.5% 1L Expand

PUSCHKIN VODKA

alc. 37.5% / vol. 100 cl.


Pushkin

Nou

Pushkin Vodka a ├«mprumutat denumirea de la renumitul poet rus Alexander Pushkin. A┼ča cu poetul a excelat ├«n crea┼úie, tot a┼ča ┼či Vodca Pushkin poate fi considerat─â o b─âutur─â de top. Este unul dintre cele mai apreciate sortimente de vodc─â.

Valoarea Pushkin Vodka este conferit─â de ingredintele 100% naturale folosite ├«n procesul de fabrica┼úie. Foarte important─â pentru calitatea produsului, este apa de izvor folosit─â ├«n procesul de distilare, provenit─â din cele mai ad├ónci izvoare naturale.

Pushkin Vodka poate fi savurat─â simpl─â, dar poate fi combinat─â ┼či cu alte b─âuturi, ob┼úin├óndu-se cocktail-uri pline de personalitate. De asemenea, poate fi pres─ârat─â pe o salat─â din fructe, conferind desertlui un gust delicios, personalizat de aroma puternic─â.

Pushkin Vodka are un miros p─âtrunz─âtor, iar gustul de cereale se distinge fin, l─âs├ónd degust─âtorului o arom─â pl─âcut─â ┼či dulceag─â. Culoarea limpede ┼či clar─â, d─â un plus de str─âlucire acestei b─âuturi cu personalitate  puternic─â.

Mai multe detalii

35,86 lei

TVA inclus


2016

Informa╚Ťii

Alcool37.5%
CategorieVodka
Litraj70cl
StilFara Aroma
Tara de origineGermania


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
PUSCHKIN VODKA

PUSCHKIN VODKA